«Через таких як ти – у нас сьогодні війна», – Головко у прямому ефірі поставив на місце нардепа від «Опоблоку» (відео)

Опубліковано в Політика Автор  soroka 15.12.2019
За підсумками «нормандського саміту» в Парижі Президент України Володимир Зеленський заявив, що для повного розведення сил на Донбасі знадобиться від 6-ти до 8-ми років.
 
Так заяву глави держави обговорили у прямому ефірі телеканалу «НАШ» за участю народного депутата України VII та VIII скликань Михайла Головка та нардепа VIII скликання від «Опозиційного блоку» Олександра Долженкова.
 
У результаті між спікерами виникла словесна перепалка, свободівець постави на місце ексопозиціонера.
 
– Якщо ми будемо йти на повідку в націоналістів, цей конфлікт залишиться замороженим. – зазначив Долженков, а згодом додав: – Якби за нашими умовами цей конфлікт врегулювався, я був би двома руками «за». Але цього не відбудеться. Ми живемо в реальності. Живемо з великою державою,  з потужною державою, з якою воювати немає сенсу. Бо можуть танки та літаки через кілька днів пройти. Я хочу, щоб Україна утвердилася як незалежна держава, але не на підґрунті криків фанатиків-націоналістів.
 
У свою чергу Михайло Головко сказав, що націоналісти зберегли державу, передали незалежність своїм нащадкам.
 
– Такі «фанатики-націоналісти» зберегли нам сьогодні державу. З однієї сторони Третій рейх, з іншої – Радянський Союз. І тоді умови були важкі, але боротися не перестали. Як наслідок – Україна отримала незалежність, бо цю боротьбу вони передали своїм дітям… Так формуються нації. Кожна має свою історію, своїх героїв, свої цінності, свою віру… Ти працюєш на ослаблення України. Через таких як ти – в нас сьогодні війна. Бо ти, твій Янукович та Азаров зробили все, щоб видавлювати Україну з України. А суспільство піднялося на захист держави і продовжуватиме це робити, – відповів Михайло Головко.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.