«Політичні сили мають об’єднатися, щоб протистояти владі», – Михайло Головко

Опубліковано в Політика Автор  soroka 10.12.2019

Народний депутат України VII та VIII скликань від ВО «Свобода» з Тернопільщини Михайло Головко у прямому ефірі каналу «112» заявив, що потрібно відкинути усі протиріччя, аби не допустити капітуляції.

Нардеп попередніх скликань вважає, що акції протесту на Майдані покажуть владі готовність суспільства відстоювати національні інтереси.

– Те, що у зустрічі у Нормандському форматі не має бути програвшої сторони – це антидержавницька позиція. Адже перемога – це наш інтерес. Ми маємо проявити свідомість, тому ВО «Свобода» зверталося до президента, щоб той ні в якому разі не перетинав червоні лінії. Усі патріотичні сили, які мають спільне бачення, повинні сьогодні об’єднуватися тому, що є явна загроза здачі України. Зеленський підтримує продаж землі, стратегічних підприємств, підписання капітуляції, надання особливого статусу Донбасу, амністію терористів тощо. Це шлях в нікуди, який породжує чергову, масштабнішу війну. Нам важливо не допустити цього, тому ми виходимо на так звану акцію-попередження, щоб показати, що суспільство не погоджується із рішеннями, які здають національні інтереси, – наголосив Михайло Головко.

Також свободівець зазначив, що минуло вже 25 років відколи Україна відмовилася від ядерної зброї. На його думку, роззброєння держави зробило українців беззахисними.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.