«Бюджет-2020 розрахований на олігархів, а не на простих українців», – Михайло Головко

Опубліковано в Політика Автор  soroka 15.11.2019
У прямому ефірі каналу «НАШ.МАКСІ.ТВ» народний депутат України VII та VIII скликань Михайло Головко заявив, що відповідно до проєкту бюджету-2020 епоха бідності настане лише для олігархів.

Нардеп попередніх скликань вважає, що головний документ країни складений неграмотно, адже над ним, за його словами, працювали міністр фінансів та прем’єр міністр, які не мають належної освіти.

Так, у бюджеті передбачено збільшення доходів від фізичних осіб на 4,6 млрд. грн, а вже для олігархів надходження від ренти зменшено на 3,2 млрд. грн.

– Щодо логіки дій уряду, то ми її не знайдемо. Не починаючи вже взагалі від їхнього рівня професіоналізму, дипломів із помилками, адже невідомо, що вони закінчували. Радниками, на їхню думку, можуть бути хто завгодно, навіть Богдан, який був у «Партії регіонів», а тепер виконує обов’язки голови Офісу президента. А що вони ухвалюють?! Найбільше нас би мали турбувати – бюджет, який чекає нас у 2020 році, де обіцяли прожитковий мінімум 4300, а в кінцевому результаті – 1928 грн, що менше практично у 2,2 рази. Тарифи, які обіцяли знизити, підняли. Зокрема, на 17 % збільшили ціну на газ. У бюджеті також передбачають надходження від податків фізичних осіб на 4,6 млрд. Натомість для олігархів рента з видобутку зменшилася на 3,2 млрд. Тобто допомога олігархам – будь ласка, а народу – ні, – підкреслив Михайло Головко.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.