«Рівень парламентаризму падає нижче плінтуса», – Михайло Головко

Опубліковано в Політика Автор  soroka 05.11.2019
Народний депутат України VII та VIII скликань з Тернопільщини від ВО «Свобода» Михайло Головко у ток-шоу «Голос народу» запевнив, що рівень парламентаризму стрімко знижується.

За словами нардепа попередніх скликань, один із найкращих депутатів від «Слуги народу», керівник комітету Богдан Яременко дозволив собі інтимні листування під час сесії. Тим самим дискримінував себе як політика.

– Рівень парламентаризму падає нижче плінтуса. Якщо голова комітету, мабуть, один із кращих депутатів фракції, дозволяє собі інтимні листування під час сесії, то що вже казати про всю фракцію... За два місяці діяльності новий парламент сконфузився більше, ніж попередній за весь термін. Якщо говорити за пана Яременка, то це, на мою думку, один із найкращих представників фракції. Він – дипломат, досвідчений, козир фракції. Проте, коли він себе так дискредитує, то що ми можемо говорити про іншу якість цієї партії, яка перед виборами мала такі гарні гасла – «Нова політика», «Нові обличчя», «Ні корупції!», «Ні кнопкодавству!». І вже у перші дні – кнопкодавство, адже ми за два місяці отримали стільки скандалів, що переплюнули попередні скликання за весь час. Тому ми і не дивуємося, що цей парламент може і не проіснувати весь свій термін. Бо перші їхні кроки свідчать про відсутність відповідальності, – наголосив Михайло Головко.

Свободівець зазначає, що аморальна поведінка депутата – це не лише справа його сім’ї, а й суспільства, на яке він впливає. Також неприпустимі брехливі факти від політиків, які спекулюють на цьому, вдаючись навіть до різних шоу, щоб врятувати свою репутацію.

– Неправильно вважати, що аморальна поведінка депутата – це його особиста справа, адже він займає державну посаду і не може бути блудною людиною. Інакше, куди котиться наше суспільство і держава. З іншої сторони те, що він бреше – це, на жаль, риса, яка притаманна не одному політику. Наприклад,  Дубінський збрехав, коли казав, що не брав хабаря у 30 тисяч доларів. Він ще зробив на цьому шоу із поліграфом. До речі, тема про Яременка перебила цю тему. Так само, коли нам демонструють якісь цифри і розповідають про інфляцію тощо – це теж брехня, за яку чомусь ніхто не несе відповідальність, – підсумував Михайло Головко.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.