«Для окремих осіб було вигідно зірвати спілкування тернополян з президентом», – голова тернопільської «Хвилі» Олексій Станько

Опубліковано в Політика Автор  soroka 04.11.2019
Президент України Володимир Зеленський вчора, 1 листопада, відвідав Тернопіль з робочою поїздкою.
 
Очільник держави взяв участь у нараді з питань розвитку спиртової галузі України, а також представив новообраного голову Тернопільської облдержадміністрації Ігоря Сопеля.
 
Напередодні візиту гаранта під стінами адмінбудівлі Тернопільської обласної ради та ОДА зібралися сотні жителів міста й області. Усі – із питаннями та проханнями, однак висловитися змогли лише одиниці.
 
Голова Тернопільського осередку «Громадянського Руху “Хвиля”» Олексій Станько каже, прикро, що люди не змогли донести до президента свої проблеми через неналежну поведінку деяких пікетувальників.
 
– На зустріч із Володимиром Зеленським прийшло дуже багато людей з різними питаннями – корупції часів попередньої влади, нерозкриття кримінальних проваджень, саботування з боку правоохоронців. Вони чекали на цей день, як на рятувальне коло. Натомість спілкування з главою держави було зірвано через неналежну поведінку окремих людей. Почалася штовханина, лунали не зовсім коректні вигуки. Саме тому охорона була змушена вивести президента з натовпу, адже їхня робота – дбати про безпеку гаранта. Думаю, якби поведінка була належною, то діалог би відбувся. Така конфліктна ситуація вигідна прибічникам попереднього президента. Їм лише на руку, щоб не йшла мова про «заслуги» попередників. Доволі численною була акція проти «Формули Штайнмайєра». Ми також не підтримуємо цю політику, адже, за статистикою, кількість обстрілів з боку терористів, зростає, а, відповідно, зростає й кількість загиблих українських військових. Однак, чомусь, ніхто не повідомив пікетувальникам, що для розведення військ повинен бути указ, а його немає,– пояснив Олексій Станько.
 
Окрім цього, голова тернопільського осередку «Хвилі» зазначив, що, ймовірно, частиною плану було зірвати поїздку Зеленського на будівництво «Водної арени».
 
– Президент мав оглянути будівництво Водної арени. Але там було багато людей, які могли б розповісти йому дещо цікаве. А кримінальних справ стосовно цього об’єкту відкрито чимало. Зрозуміло, що конкретним людям було вигідно, аби президент цього не чув,– додав Олексій Станько.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.