«Дійте в межах закону»: Михайло Головко дав настанови аграрному комітету (відео)

Опубліковано в Політика Автор  soroka 01.11.2019
Народний депутат України VII та VIII скликань, свободівець Михайло Головко виступив на засіданні Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики, яке відбувалося 30 жовтня.
 
Він звернувся до новообраних народних депутатів із застереженням, аби вони не порушували законодавство.
 
– Я бачив дуже багато крутих та самовпевнених депутатів, але в житті все настільки змінюється. Повірте, ситуація у вашому житті теж дуже швидко зміниться. З особистого досвіду вам нагадаю, що були такі депутати, які голосували закони 16 січня, а зараз вони вже бігають в прокуратуру і дають пояснення. Голова комітету – перший, хто зацікавлений в тому, щоб провести все в межах закону, без порушень регламенту. Ви перший будете ходити до суду доповідати й писати пояснення. Тому мали б агітувати своїх колег змінити це рішення, проголосувати за нього публічно й законно, аби захистити свою місце й майбутнє, за яке ви відповідатимете. Якщо ви навіть і йдете вже на такі кроки, що хочете позбавити націю в майбутньому землі, а наших дітей та онуків – бути господарями на рідній землі, то дійте вже хоч би в межах закону,  звернувся Михайло Головко.
 
Також свободівець додав, що тисячі гектарів української землі може скупити країна-окупант.
 
– Такими кроками ви просто руйнуєте свою репутацію, підставляєте себе під удар і понесете за це відповідальність. Кожен депутат має розуміти, що під ним буде горіти земля, бо ви зазіхнули на святе. Я хочу спитати, як ви можете гарантувати, що Росія, роздавши паспорти сепаратистам, не буде скуповувати українську землю по двісті тисяч гектарів? Ви подумали про це? Ви розумієте, що завтра буде український паспорт продаватися, а згідно з законом про набуття це можна зробити китайцями,турками, ким завгодно. Вони будуть володіти українською землею, а не наші діти. Завтра якийсь шейх буде мати український паспорт, скаже: «я ж громадянин, ви дали право мені купувати землю». Ви думаєте, що робите? Дійте в межах закону. Поставте на голосування, скасуйте рішення 18 жовтня, йдіть на обговорення. Зробіть громадські й парламентські слухання і почуйте позицію людей, бо розплата буде, повірте мені, – резюмував Михайло Головко.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.