«Тернопільський став врятує будівництво нового колектора за 110 мільйонів», – народний депутат Андрій Богданець

Опубліковано в Політика Автор  soroka 30.10.2019
Тернопільський став від забруднення може врятувати будівництво нового колектора.
 
Про це у прямому ефірі телеканалу TV-4 заявив народний депутат Тернополя від «Слуги Народу» Андрій Богданець під час модерованої дискусії «Концепція розвитку Тернопільського ставу».
 
– На кожній зустрічі з прем’єр-міністром України я наголошую на тому, що в Тернополі є така проблема. Ми розуміємо, скільки коштів треба на перші кроки з очищення Тернопільського ставу. На мою думку, треба починати з будівництва нового колектора, який унеможливить скидання стоків у воду. На це потрібно орієнтовно 110 мільйонів. Ми ці кошти шукаємо. Половина вже є, але хочеться, щоб гроші було виділено з спецфонду, щоб це не була субвенція, або кошти, які можна залучити на реалізацію інших проектів в Тернополі. Думаю, що місцева влада також долучиться до цього проекту. Ми спільними зусиллями вирішимо проблему,  пояснив Андрій Богданець.
 
Окрім цього, нардеп наголосив й на важливості розвитку туристичної галузі в місті й області загалом.
 
– Тернопіль недорозкритий в туристичній сфері. Хотілось би, щоб про наше місто знали не лише в навколишніх областях, але й за кордоном. Чи буде підтримка на державному рівні? Наразі проходять круглі столи, на які приїжджають представники з Тернополя і пропонують своє бачення розвитку туризму. В нас є багато місць, які можна показати українським та закордонним туристам, тому, звісно, з приводу цього зараз ми дискутуємо, – додав народний обранець.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.