Михайло Головко: «Зелена команда» оцінила обіцяне подолання бідності у пів тисячі гривень

Опубліковано в Політика Автор  soroka 28.10.2019
Верховна Рада ухвалила проєкт закону про державний бюджет на 2020 рік. За прийняття у першому читанні проєкту постанови № 2000 проголосували 255 депутатів.

Згідно із положеннями цього документа мінімальна заробітна плата у новому році повинна зрости на 550 грн.

Народний депутат України VII та VIII скликань з Тернопільщини від ВО «Свобода» Михайло Головко вважає, що такий показник є недостатнім та не допоможе українцям зробити обіцяне – подолати «епоху бідності».

– У цілих 500 гривень «зелена команда» оцінила обіцяне подолання бідності, адже саме таку суму росту мінімальної зарплати заклали на 2020 рік. Люди сьогодні виживають, коли вони казали, що наступить кінець «епохи бідності». Ця влада жартує з народом, а нам – не смішно. Жартували про тарифи, про зарплати вчителям, про кумівство, про «будемо саджати» – це цинізм, – обурився Михайло Головко.

Зазначимо, що у Раді бюджет, на відміну від інших законопроєктів, розглядять трьома читаннями: між першим і другим до нього можуть вносити поправки. Бюджет стає законом після того, як за нього проголосують депутати після третього читання, а законопроєкт підпишуть спікер та президент і опублікують в офіційній пресі уряду.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.