Версія для друку

Святослав Вакарчук приїхав підтримати тернополянина Максима Черкашина, який балотується у Парламент

Опубліковано в Політика Автор  soroka 18.07.2019

Вчора, 17 липня, лідер партії «Голос» Святослав Вакарчук відвідав Тернопільщину.

Святослав Вакарчук побував у районних центрах області, а ввечері зустрівся з мешканцями Тернополя на Театральному  майдані.

«21 липня вибори до Верховної Ради України і кожен з нас має піти на дільниці, щоб обрати майбутнє України, - відзначив Святослав Вакарчук. – Партія «Голос» це партія українських патріотів, нової політики і справжніх змін. У списку нашої партії молоді і досвідчені фахівці. Приміром по Тернополю від партії «Голос» у Парламент балотується 36-річний тернополянин, громадський активіст – Максим Черкашин.  Максим -  тернополянин, його батьки також народилися і виросли у Тернополі. В 11-му класі Максим Черкашин почав займатися громадською діяльністю. Поступив на факультет іноземних мов, німецьку філологію. Заснував студентську газету "Student", потім відновив університетське радіо, започаткував "Німецький клуб".  Помаранчева революція, у Києві Максим займався прийомом автобусів з Тернополя і допомагав із поселенням учасників. Чимало стажувався в Німеччині, Данії у США за програмою "Open World", рік - у Верховній Раді України, а також закінчив "Українську школу політичних студій". Працював у міській раді Тернополя, де налагоджував співпрацю з молоддю, громадськими організаціями та фондами. Заснував громадську організацію «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» і консультував по питаннях децентралізації.Максим Черкашин є співзасновників фестивалю "Файне місто"».

За словами Святослава Вакарчука, у Максима Черкашина є і досвід і розуміння ситуації в країні і нові погляди на те, щоб у складі команди «Голос» у Верховній Раді повернути простого українця у центр держави і стати на захисті його прав та цінностей.

«Я дякую за підтримку Святославу Вакарчуку та хочу нагадати усім, що йдучи у Парламент я чітко розумію, які першочергові завдання стоять переді мною як майбутнім депутатом, - наголосив Максим Черкашин. - Правосуддя має захищати людей від злочинів, ми замінимо найслабшу ланку в державі — неефективну владу, сформовану старими політиками, непорядними і непрофесійними управлінцями. Олігархи мають стати звичайними бізнесменами. У нас є всі можливості, щоб мати якісні дороги та адекватні комунальні витрати. Соціальна політика буде адресною, а школа працюватиме на виявлення та розвиток талантів. І найголовніше ми прикладемо усі зусилля, щоб повернути полонених і ув'язнених додому та нарешті усунемо можливість втручання Росії у внутрішні справи нашої держави».