Версія для друку

Максим Черкашин: «Щоб запустити зміни, потрібно перезавантажити систему влади»

Опубліковано в Політика Автор  soroka 18.07.2019

Захистити те, що маємо, і відкривати нові можливості. Українці потребують цього сьогодні, як ніколи раніше.

Державна мова, безпека країни, захист кордонів, і вектор в Європу – це те, про що люди задумуються щодня. Але не знають – кому довіритись, хто і як зможе забезпечити їм усе це. 
 
Максим Черкашин, кандидат в народні депутати, каже – команді партії "Голос", як і всім українцям, набридло чути обіцянки. Тому вони не обмежиться гаслами, а доведуть, що всі плани – стануть реальністю. 

"Політичній партії "Голос" важливо довести, що зміни робити реально і на практиці. У нас є чіткий план як зробити так, щоб суди були чесними і справедливими, щоб зарплати та пенсії були достойними, щоб військовослужбовці мали гідне соціальне забезпечення. Чим більше буде "Голосу" у парламенті, тим Україна буде захищенішою. Тим швидшим буде наш шлях до ЄС та НАТО", каже кандидат в народні депутати України по округу №163 м.Тернопіль від партії "Голос" Максим Черкашин.

Питання євроінтеграції – чи не найголовніше для команди "Голосу" зараз, адже українців лякають реваншем проросійським сил. Та Максим Черкашин запевняє – Україна свій напрямок не змінить. Інтеграція в ЄС та НАТО - реальна, головне, щоб цього хотіли українці, і на виборах обрали ті сили, які, як і "Голос" не відступатимуть назад. 
  
"Захист української мови, культури, традицій, нашого геополітичного вибору – є в пріоритеті для політичної партії "Голос". Ми не допустимо реваншу і "відкату" назад. Українську мову будуть поважати, а шлях України – лише у Європу. Ми створимо нові можливості для розвитку мови, культури та мистецтва. Буде більше коштів – буде більше якісного продукту. Україна буде українською", наголошує Максим Черкашин.

"Голос" йде втілювати європейські стандарти на практиці. Це справедливі і непідкупні суди. Це відчуття безпеки громадянином. Це відсутність монополій і єдині правила для всіх. Від України втілення цих стандартів вимагають, каже Максим Черкашин, і це є передумовою нашого реального вступу в ЄС. Але головне, що це потрібно самим українцям для змін.