"Українська стратегія Гройсмана" заводить до Парламенту понад 15 депутатів

Опубліковано в Політика Автор  soroka 17.07.2019
За результатами опитування, проведеного Центром соціальних експертиз Інституту соціології, на майбутніх виборах до Верховної Ради України за "Українську Стратегію Гройсмана" планують віддати свої голоси 5,1% виборців.

Таким чином, партія подолає прохідний бар’єр і потрапить до Парламенту. Показник у 5,1% означає, що як мінімум 15 представників "Української Стратегії Гройсмана" увійдуть до Верховної Ради України.

Згідно з цими ж дослідженнями, партія "Слуга народу" заводить за списком 111 депутатів, "Опозиційна платформа - За життя" – 34 нардепи, "Європейська солідарність" – 23, партії "Голос" і "Батьківщина" – по 21 депутату.

Остаточна кількість буде залежати від низки факторів, зокрема від того, якою буде явка виборців, скільки політсил пройдуть прохідний бар'єр, як розподіляться голоси виборців між тими партіями, які потраплять до Парламенту.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Українська команда Тернопільщини відремонтувала три автівки для Сил спеціальних операцій
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відремонтував Силам спеціальних операцій ЗСУ 3 автомобілі. Вони…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.