За сприяння Ігоря Побера у Тернополі збудували храм святих благовірних князів Бориса і Гліба

Опубліковано в Політика Автор  soroka 17.07.2019
На завершальному етапі будівництво храму святих благовірних Князів Бориса і Гліба у Тернополі.

Настоятель каже, розпочали зводити церкву ще у 2014 році. А оформляти документи іще раніше, у 2010-му. Весь цей час духовникам сприяв у будівництві Ігор Побер. Будучи депутатом міської ради допоміг з оформленням документів. Долучався до створення храму і будучи народним депутатом України. 

- Він у той час був депутатом міської ради і ми тоді якраз оформляли документи, і багато тих дозвільних документів також приклався Ігор Миколайович для того, щоб ми їх зробили. Можете собі уявити в 2010 році ми почали оформляти документи і до 2014 року ми оформляли документи, щоб ми могли розпочати згідно із нашим чинним законодавством побудувати храм, - каже настоятель храму святих благовірних князів Бориса і Гліба у Тернополі отець Руслан. - Багато таких випробувань ми разом з ним пройшли і сьогодні маємо результат, ми завершили таке будівництво такого храму.

- Я горжуся, що та церква там стоїть, тому я зі своїми двома друзями, з отцем Русланом долучилися до будівництва цієї церкви. Вона і документально і матеріально стоїть завдяки нам, - каже народний депутат України Ігор Побер.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.