Олег Сиротюк: Українська земля не повинна стати власністю іноземців

Опубліковано в Політика Автор  17.07.2019
Заборонити торгівлю стратегічним ресурсом України ‒ землею, надавати її в довгострокове володіння винятково українцям із правом родинної спадщини або продажу.

Такої думки дотримуються об'єднані сили націоналістів. Кандидат в нардепи Олег Сиротюк каже, земля українців не повинна стати товаром для іноземців. Таку заяву він зробив під час зустрічі з працівниками Бурдяківського спецкар’єру на Борщівщині.

- Ми вважаємо, що земля має бути у власності тільки українців, або держави. Мають працювати довгострокові правила оренди з правом родинного спадкування. Тобто якщо людина хоче відчужити землю, то єдиний, хто може купити цю землю - це може бути тільки держава у особі земельного банку. Земля українців не мала би стати власністю іноземців, - каже кандидат у народні депутати України по 167 округу (партія ВО "Свобода") Олег Сиротюк.

Поспілкувався з виборцями і побратим Олега Сиротюка Руслан Кошулинський. Він наголосив - Олег Сиротюк знає, що таке управління та державна служба, тому впевнений, що у Верховній Раді свою роботу він виконуватиме якісно.

- Найгірше, коли прийдуть люди, які розуміють, що з тою країною робити і куди вони її поведуть. А я нагадаю, у нас є Путін Крим, Придністров'я і кримський міст. І вони просто так нас не відпустять, - каже керівник секретаріату партії ВО "Свобода" Руслан Кошулинський.

Сиротюк ж в свою чергу запевняє тернополян -  у Верховній Раді відстоюватиме лише цінності і інтереси українців.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Волонтери «Української команди» Тернопільщини передали ліки та медичні засоби бойовим медикам на Запорізький напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує підтримувати медиків, які рятують життя на фронті.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.