Тернополяни обирають нових політиків до Верховної Ради

Опубліковано в Політика Автор  soroka 15.07.2019

21 липня позачергові вибори до Верховної ради України. За даними моніторингу електоральних настроїв українців, за попередніми даними, у раду мають шанс потрапити всього п’ять політичних сил, серед них і партія «Голос», Святослава Вакарчука.

По Тернополю від партії Голос балотується 36-річний громадський активіст – Максим Черкашин.

«Так, згідно результатів опитування, проведеного соціологічною групою «Рейтинг» протягом 6-10 липня цього року, 39% респондентів вважають, що справи в Україні йдуть – у неправильному, 26% – не визначилися з цього питання, - відзначає Максим Черкашин. – Про що це говорить, а це передусім показує той факт, що люди втомилися від старої влади і тих самих обличь у політиці, які не можуть та не хочуть змінювати ситуацію в країні на краще. Українці хочуть дієвих, молодих, сучасних реформаторів, які здатні вивести державу з кризи та запустити усі соціально-економічні процеси у правильному напрямку».

Тому сьогодні Максим Черкашин йде на вибори до Верховної Ради України, по 163-му одномандатному окрузі – місто Тернопіль, щоб у складі команди «Голос» змінити життя українців на краще.

«Повернемо людину в центр держави. Не людина має бути в кулаку держави, а держава на долоні в людини. Замінимо найслабшу ланку в державі — неефективну владу, сформовану старими політиками, непорядними і непрофесійними управлінцями, -наголошує Максим Черкашин.-  Ми повинні змінити парламент, щоб змінити Україну. Стара політика має відійти в минуле — її місце в музеї. Під куполом нової Верховної Ради має створюватись нова політика. Підтримаємо тих, хто прагне справжніх змін, бо люди голосують за зміни».

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.