За підтримки Ігоря Побера на центральній площі Тернополя гратимуть у стрітбол

Опубліковано в Політика Автор  SOROKA 13.07.2019
Рейтинговий турнір чемпіонату України з баскетболу 3х3 (стрібол) «Ternopil Cup» пройде під егідою Федерації баскетболу України та за підтримки народного депутата Ігоря Побера.

Стартують змагання 14 липня об 11:00 годині на Театральному майдані міста.

Уже не вперше політик та спортсмен  Ігор Побер долучається до організації спортивних заходів, зокрема у Тернополі. Цього разу йому вдалося забезпечити гравців баскетбольними конструкціями та домовитися із місцевим керівництвом про місце проведення гри.

 – Спорт – це те, чим повинні захоплюватися усі, а не лише професіонали. Тому проведення турнірів є необхідністю при вихованні здорової нації. За допомогою активного відпочинку ми розвиваємося та зміцнюємо свій організм. Хочу, щоб у Тернополі жили здорові люди, які мають змогу дбати про свій фізичний стан. Тому підтримувати спортивну молодь міста, країни та виводити її на новий рівень є теж одним із завдань депутата, – запевняє Ігор Побер.

Зазначимо, що у турнірі змагатимуться чоловічі команди із західної України за офіційними правилами FIBA 3x3. Призовий фонд становить 5 000 грн (3 000 – перше місце; 1 500 – друге та 500 – третє).

Підтвердження онлайн-реєстрації триватиме упродовж години ( 10:00-11:00).

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.