Олег Сиротюк: Націоналісти йдуть у парламент, аби не втратити здобутки України за останні роки

Опубліковано в Політика Автор  soroka 11.07.2019
- Щоб було благополуччя, щоб ми відчували плече один одного, щоб ми були єдині у бажанні побудувати українську правдиву державу. Де кожна сім’я, кожна родина буде відчувати себе господарем. Я бажаю цього вам, бажаю кожному з нас, - каже кандидат у народні депутати України по 167 округу від партії ВО "Свобода" Олег Сиротюк.

Боротьба за незалежну і процвітаючу Україну – один із пріоритетів для Всеукраїнського об’єднання "Свобода". На цьому наголошує кандидат у народні депутати Олег Сиротюк. Багато чого у цій боротьбі залежить і від нашої молоді. Але щоб вона тут залишалась, треба створювати гідні умови для навчання і роботи.

- Якщо зараз влада в українській державі, ті люди, від яких це залежить, швидко не будуть думати про те, як утримати молодь, щоб вона була зацікавлена працювати, створювати тут сім’ї, у нас з кожним роком буде ставати на мільйони менше людей. Тому мусим приділити увагу молоді, мусим приділити увагу її майбутньому, освіті, соціальному захисту, медичному забезпеченню. Без цього не буде майбутнього української держави, - каже Олег Сиротюк.

Багато від молоді залежить зараз, під час виборів. Адже вибір кожної людини впливає на долю всієї країни. Вперше в Україні депутатів до Верховної Ради обиратимуть саме влітку. Це нелегкий час для виборів, зізнається Олег Сиротюк, але це не зменшує відповідальності перед виборцями і їхнього обов’язку.

- Раз у кілька років людям дається можливість безпосередньо бути владою, бути відповідальними і зробити усвідомлений вибір, який би відповідав не політичній рекламі, не політичній моді, який би увібрав розуміння того, що це вибір раз на 5 років, - каже кандидат у народні депутати України по 167 округу від партії ВО "Свобода" Олег Сиротюк.

Всеукраїнське об’єднання "Свобода" робить все для цього, додає Олег Сиротюк. Вони спілкуються із людьми, шукають порозуміння із громадами, аби донести, чого прагнуть українські націоналісти. А це – не дати зайти до парламенту проросійським силам, які прагнуть знищити здобутки українців за останні кілька років.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.