Максим Черкашин: «Парламентарій має щоденно співпрацювати зі своєю місцевою громадою»

Опубліковано в Політика Автор  soroka 10.07.2019

Чесність, відповідальність і патріотизм - це головні якості, якими мають володіти новообрані депутати ВРУ.

Тернополяни лише визначаються з остаточним вибором, але кожен хоче бачити при владі людину, яка слухатиме і чутиме простий народ. Люди кажуть, депутат має працювати для людей, для міста, а не як це є зараз - думати лише про власну кишеню.  

Кандидат в народні депутати від партії «Голос» Максим Черкашин, каже, добре розуміє такі настрої людей. До того як балотуватись -  і сам мав такі ж претензії до парламентарів. Тепер розуміє як вирішити проблему -  перебувати у постійному контакті з виборцями і місцевим самоврядуванням. Громада, місцева влада і народний депутат від Тернополя мають працювати як одне ціле для захисту інтересів міста. 

«Коли депутат воює відкрито чи приховано з місцевим самоврядуванням заради того, щоб на критиці побудувати свою політичну кар’єру — це шкодить міській громаді. Громада, народний депутат, виборець мають працювати, як єдина команда. «Голос» йде для позитивних змін. Ми йдемо працювати для людей. Берегти те, що є добре, і виправляти те, що варто змінити», каже кандидат в народні депутати України по 163 округу Тернополя від партії «Голос» Максим Черкашин.

Максим Черкашин каже, він, багато років співпрацюючи з міською радою і головою Сергієм Надалом, не завжди міг знайти компроміси з депутатами «на верхах». Він добре розуміє, що люди вже стомилися від  постійних бійок у Верховній раді, шоу, обливання один одного брудом. І лише перед виборами - кожен одягає маску «дбаючого» депутата. Максим Черкашин каже - він і його партія «Голос» дотримуватимуться одного простого правила  - депутат і місцева влада працюватимуть разом для людей. 

«
Ми з моїми однопартійцями, серед яких Сергій Притула, “кіборг” Андрій Шараскін, йдемо в політику для того, щоб будувати. Руйнувати ми будемо лише те, що шкодить Україні. Ми будемо працювати в інтересах людей. Тому маємо бути у постійному контакті з людьми», додає кандидат Максим Черкашин.

Він наголошує, щодня зустрічається з тернополянами, слухає про їхні болі і проблеми. Але не лише слухає, а одразу планує як допомогти. Тому, каже, готовий говорити з людьми  і втілювати їх потреби у конкретних законопроектах.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.