Я закликаю всі гілки влади не допустити згортання люстраційних процесів, - Гройсман

Опубліковано в Політика Автор  soroka 06.07.2019
Закон про люстрацію був однією з основних вимог Революції Гідності. Народ вимагав усунути від влади спільників Януковича – і за це, зокрема, українці проливали кров на Майданах по всій країні.

Перший післяреволюційний Уряд розробив та реалізував відповідний Закон. Скасувати його – недопустимо. – Про це Прем’єр-міністр України, лідер партії «Українська стратегія Гройсмана» Володимир Гройсман написав на своїй сторінці в Фейсбук.

«Це паплюження пам'яті Героїв Небесної Сотні та всіх українців, які загинули під час війни з Росією і плювок в очі тим, хто продовжує боронити мир на Сході нашої країни тепер», – пояснив він.

Володимир Гройсман також закликав всі гілки влади не допустити згортання люстраційних процесів і звернувся до парламенту: розглянути законопроект 2695, який розробляв Уряд спільно з експертами, громадськими активістами та народними депутатами ще 4 роки тому щодо удосконалення Закону про люстрацію та виконання рекомендацій Венеціанської комісії. «Цей крок унеможливить спроби перегляду та скасування люстраційних процесів. І чинний Парламент спроможний прийняти цей закон, – переконаний Володимир Гройсман.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.