Володимир Іванишин: Мій пріоритет - підвищення рівня освіти українців

Опубліковано в Політика Автор  soroka 07.07.2019
Кандидат у народні депутати України Володимир Іванишин зустрівся з викладацьким колективом Борщівського агротехнічного коледжу.

Саме тут він сім років працював на посаді директора, тому не з чужих слів знає, чим живе навчальний заклад та які проблеми доводиться щоденно вирішувати.

У 2002 році коледж очолив Ярослав Козій. Чоловік каже, Володимира Іванишина знає давно, тому не сумнівається, що ті завдання, які кандидат ставить перед собою ідучи у Верховну Раду, він виконає.

- Так склалась наша доля, що ми ідемо разом нога в ногу. Різні роботи наші були в Більче-Золотому, Борщівському районі. Різні посади і самі цікаві наші посади були у ті роки, коли були проблеми з зарплатами вчителям, лікарям. Володимир Васильович працював в адміністрації, я працював головою районної ради і тоді нам вдалось допомогти нашим людям, щоб була зарплата. Ми тоді добре співпрацювали і допомогли людям, щоб їм краще жилось, - каже директор Борщівського агротехнічного коледжу Ярослав Козій.

Фахівець наголошує, Володимир Іванишин має великий життєвий та управлінський досвід. Він має чіткий план дій, знає як змінити країну, і що головне - при цьому не забуде про свій край.

- Він якраз має можливість зробити те, що мали б робити люди, які хочуть піти у ВР і напевно люди чекають змін у цьому напрямку. Я вірю, що Володимир Васильович може багато зробити для держави і в законодавчому напрямку, а особливо мене цікавить і я переживаю, щоб щось змінилось в нашому краї. Борщівському, Чортківському, Заліщицькому районах, - каже Ярослав Козій.

Особисто знайома з Володимиром Іванишином і викладачка Наталя Белюх. Каже, він людина слова. За роки праці у коледжі зумів покращити матеріально-технічну базу закладу, прикладав максимум зусиль до покращення навчально-виховного процесу, організовував нові відділення.

- Володимира Васильовича я знаю відколи прийшла сюди на роботу, ми разом співпрацювали. Знаю його, як успішну і вольову людину, працювала з ним певний час. Сподіваюсь, що такі люди мають лідерські якості і зможуть справді багато зробити для людей, - каже викладач української мови та літератури Борщівського агротехнічного коледжу Наталя Белюх.

У своїй передвиборчій програмі Володимир Іванишин зазначив, що працюватиме над підвищенням рівня освіти науки та культури. Також він готовий вносити зміни до законодавства і досягти вдосконалення освітньо-наукової діяльності в сферах вищої освіти. У Верховну Раду Володимир Іванишин іде від партії "Сила і честь", бо саме там бачить однодумців.

- Мене багато партій запрошували, але я вибрав партію "Сила і честь". Я погодився з Смешком йти, бо я його знаю, коли я ще працював заступником міністра промислової політики. Він тоді працював у науково-дослідному інституті, він доктор технічних наук, професор. Мені приємно з ним спілкуватись, бо ми з ним говоримо на одній мові. Він доктор технічних наук, я економічних, але технічний у мене напрямок. Він професор, я професор. В нас є про що говорити за перспективу. Тим більше він є стратег. Він бачить перспективу розвитку держави. То що я завжди кажу, керівник не повинен жити одним днем, а має думати, як буде жити керівник через рік, два, 5 років. Тому я іду з Смешком, - каже кандидат у народні депутати України від парії "Сила і Честь" по виборчому округу №167 Володимир Іванишин.

Стратегія, вірний напрямок і розвиток держави в усіх сферах - Володимир Іванишин впевнений, що саме з командою партії "Сила і честь" йому вдасться планувати, діяти і виконувати.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів
Бійці 55 батальйону знищують московських окупантів за допомогою бомбардувальних дронів, які закуплені мерією Тернополя. На…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.