ПЛАН ДЛЯ КОМАНДИ ЗМІН

Опубліковано в Політика Автор  soroka 04.07.2019

Результати президентських перегонів дають Україні шанс. Тепер вкрай важливо, аби виборчі гасла не перетворилися на пусті обіцянки. Новітня історія нашої незалежності вже не раз демонструвала, як швидко високі очікування змінюються гірким розчаруванням.

Як уникнути цього сценарію, не наступити на старі граблі? «Медовий місяць» Володимира Зеленського у президентському кріслі минув, і тут вже не до жартів. Суспільство невдовзі обов'язково спитає за виконання передвиборчих обіцянок. На дочасних парламентських виборах фактично вибирають прем'єр-міністра. Саме ця фігура стане найближчим партнером глави держави у реалізації задекларованих змін. Але проблема Зеленського у тому, що у нього  немає фахівців, які глибоко знають економічні проблеми, немає чіткої програми, як ці зміни забезпечувати.  

На сьогоднішній день такий план є лише в одного політика – Юлії Тимошенко. Запропонований нею «Новий курс України» не лише отримав найвищу оцінку вітчизняних і зарубіжних фахівців. Він абсолютно співпадає з очікуванннями людей. Це насамперед тарифи, зарплати, можливість чесно працювати і заробляти на своїй землі. Саме цього українці чекають від президента.

До честі Тимошенко (і на щастя Зеленського!) вона не протиставляє свій план намірам президента, а навпаки – готова до командної роботи нової влади. Такий союз дає надію на те, що високі очікування суспільства від новообраного президента будуть виправдані. Немає сумнівів, виборці підтримають партію Юлії Тимошенко на парламентських перегонах. Завадити такому союзу можуть хіба що амбіції деяких незрілих політиків з оточення президента.

Адже на стороні Юлії Тимошенко, окрім чіткої програми змін, колосальний досвід роботи в уряді. За будь-яких умов, у часи економічних злетів і криз, політичних протистоянь і зовнішніх загроз, питанням номер один для неї завжди залишався захист інтересів пересічних громадян. До того ж, Юлії Тимошенко, як нікому з вітчизняних політиків, притаманні риси успішного реформатора: порядність, професійність, помножені на рішучий характер. А головне, у неї є команда, яка здатна повести державу новим курсом. І залізна воля, щоб не звернути з цього курсу.

Ігор Боровиченко

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Українська команда Тернопільщини відремонтувала три автівки для Сил спеціальних операцій
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відремонтував Силам спеціальних операцій ЗСУ 3 автомобілі. Вони…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.