Кандидатам у нардепи по Тернополю Леонід Бицюра пропонує нову ефективну форму співпраці (відео)

Опубліковано в Політика Автор  soroka 03.07.2019
Зустрітись та обговорити шляхи розвитку Тернополя й України, для того щоб сформулювати консолідовану думку з важливих для поступу міста та країни питань, запропонував кандидатам у нардепи по Тернополю єдиний кандидат до парламенту у Файному від Об’єднаних сил націоналістів Леонід Бицюра.

Він переконаний: такий формат співпраці буде одним із найпродуктивніших. Тернопіль стане прикладом для всієї України, йдеться у зверненні, опублікованому на офіційній сторінці кандидата  2 липня.

«Усі ми любимо Тернопіль! Особисто для мене це рідне місто, і я б хотів, щоб Тернопіль не тільки розвивався, а й ставав прикладом для інших українських міст і України загалом, – зазначив, звертаючись до кандидатів у нардепи по Тернополю. – Зараз тривають виборчі перегони, і в нас є можливість обговорити дуже якісно питання розвитку міста та країни.

Шановні кандидати в народні депутати по місту Тернополю, запрошую вас завтра в конференц-зал готелю «Тернопіль» на четверту годину, для того, щоб ми зустрілися, обговорили шляхи розвитку міста та країни, поділилися своїми думками та ідеями, і використали час не тільки для виборчих технології та перегонів, а й для того, щоб сформулювати консолідовану думку з питань розвитку нашого міста та країни.

Запрошую завтра, 3 липня, о 16,00 конференц-зал готелю «Тернопіль».

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.