Степан Барна: Не встигнуть українці оговтатися, як знову їм прищеплять комплекс меншовартості, і цього допустити не можна!

Опубліковано в Політика Автор  soroka 27.06.2019
Проросійські прихильники розпочали так комфортно себе почувати в Україні, що ледь не щодня дарують нам «сюрпризи».

Зокрема йдеться про можливість перегляду Закону про мову, події у ПАРЄ. Ще одним кроком стало скасуванняокружним Адмінсудом Києва рішення Київради про перейменування проспектів на честь Степана Бандери і Романа Шухевича.

На серйозні загрози національній ідентичності звертає увагу Степан Барна. Політик наголошує, що проросійськи прихильники надто вільно почали почуватися в Україні. За його словами, зараз це здається ще не дуже помітним, але не встигнуть українці оговтатися, як знову їм прищеплять комплекс меншовартості й на рідній землі почуватимемося вигнанцями.

«Знову в українське суспільство повертаються «московські» проспекти та відомі «союзівські» особи. Відкрито ігнорується закон про декомунізацію, який мав місце останні кілька років. Ми лише звільнилися від «ленінів» у кожному селі, як їх намагаються нам знову повернути. Страшно подумати, що буде далі. Ми повинні відстоювати все українське, інакше нам повернуть «радянщину» і «совок». Не даймо забрати у нас Бандеру і Шухевича! Не даймо забрати у нас Героїв Небесної Сотні! Не даймо забрати рідне українське слово! Не даймо забрати нашу державу!», - закликає Степан Барна.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.