«Пенсії, виплати на новонароджених та підтримка молодих сімей – теми, які найбільше турбують українців», – Михайло Головко

Опубліковано в Політика Автор  soroka 25.06.2019
Щотижня народний депутат від Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Михайло Головко відвідує свій округ. У такий спосіб нардеп з перших уст дізнається про проблеми, які хвилюють його виборців.

У його окрузі є п’ять районів Тернопільської області, а саме: Кременецький, Шумський, Лановецький, Збаразький і Підволочиський.

– Дуже часто при зустрічі українці скаржаться на відсутність підтримки уряду на новонароджених дітей. За їхніми словами, замість реальної допомоги батькам дають непотрібні «бебібокси». Це нагадує черговий план уряду Гройсмана щодо відмивання державних коштів. Адже кожна сім’я могла б раціонально обміркувати, як витратити кошти, але вони, на жаль, змушені брати ці коробочки. Тому ВО «Свобода» ініціювало збільшення грошової виплати на дитину до 120 тисяч грн та доступні кредити для молодих сімей, – наголосив свободівець.

Звертаються до нардепа також із питаннями щодо пенсій.

– Наступне – це пенсія, адже пенсіонери зараз знаходяться за межею бідності. Вони не можуть самостійно оплачувати комунальні послуги, борг за які становить у державі майже 80 мільярдів гривень. Це завдяки злим діям Коболєва та інших чиновників. ВО «Свобода» подавало поправки до пенсійної реформи, проте їх не врахували і уряд не проводить індексації пенсій, хоча зобов’язаний робити це кожних два роки. Якби вони дослухалися до наших рекомендацій, то мінімальна пенсія становила б понад 3 тисячі грн. Коли уряд каже, що не знає, де знайти кошти, то свободівці знають – відповідь у наших антиолігархічних законопроектах, – додав Михайло Головко.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.