Ігор Побер: «Заява про розпуск парламенту значно підняла рейтинги президенту та його команді»

Опубліковано в Політика Автор  soroka 23.06.2019
Конституційний суд визнав законним указ президента Володимира Зеленського про розпуск Верховної Ради.
 
Відповідне рішення ухвалили під час закритого засідання Великої палати КСУ у четвер, 20 червня.
 
На думку народного депутата Ігоря Побера, рішення, яке прийняв Конституційний суд, є правильним, адже через заяву президента Зеленського країна зараз перебуває у хаосі.
 
– Я не можу давати правову оцінку рішенню КСУ, але вважаю, що воно є обґрунтованим. У четвер якраз був останній день подачі документів у ЦВК. Зареєструвались і йдемо на вибори, бо країна перебуває у хаосі та невизначеності. До цього призвела заява про розпуск парламенту новообраного президента України Зеленського, яку він виголосив з трибуни під час інавгурації. Минулої каденції, у 2014 році, я був ініціатором розпуску ВРУ разом із колегами-ударівцями та деякими свободівцями. Президент Порошенко на той час завершував перший місяць своєї роботи, – пояснив Ігор Побер.
 
Також нардеп наголосив на тому, що заява про розпуск парламенту значно підняла рейтинги Володимиру Зеленському.
 
–  Народ активно підтримує рішення президента про дострокові парламентські вибори. Ці всі події, які відбуваються у політикумі, призводять до росту рейтингів Зеленського та «Слуги народу». Нехай вибори вже швидше відбудуться, приходять нові депутати й беруть на себе відповідальність за звільнення старих чиновників та призначення нових, – додав Ігор Побер.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.