«Про дефолт говорять, бо всі гроші олігархи вивезли в доларах за кордон», – Ігор Побер

Опубліковано в Політика Автор  soroka 04.06.2019
У своєму останньому інтерв’ю український бізнесмен Ігор Коломойський висловив думку, що новообраний президент Володимир Зеленський повинен наслідувати приклад Греції та відхилити програму Міжнародного валютного фонду або піти в дефолт за зовнішнім боргом.
 
На думку народного депутата з Тернопільщини Ігоря Побера, заяви про дефолт пов’язані з тим, що олігархи вивезли всі гроші у доларах за кордон.
 
–  Я не знаю, яким буде наступний парламент. Але зараз доволі часто чуємо олігархів, які вернулись в Україну, бо їм немає що робити зі своїм бізнесом в Європі. Звичайно, їм треба кудись свій вектор направляти. Днями Гройсман заявив, що звернувся до МВФ за невеликим кредитом, а отримали повний нуль. А про дефолт чому говорять?! Та тому, що всі гроші вивезені у доларах за кордон– пояснив Ігор Побер.
 
До слова, така заява Ігоря Коломойського неабияк збурила український політикум. За словами політиків, це оголошення загрожує економці України.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.