«Війна припиниться тоді, коли на кордоні України з Росією з’являться миротворці», – Ігор Побер

Опубліковано в Політика Автор  soroka 21.05.2019
Шляхи припинення воєнних дій на сході України продовжують активно обговорювати в українському політикумі.
 
На думку народного депутата від фракції БПП Ігоря Побера, припинити війну можна завдяки введенню миротворців на кордон між Україною та Росією.
 
– Нещодавно побачив ролик, де Гордон каже, що Мінські домовленості це – «пустушка», і вони нічого не вирішать. Я зовсім не погоджуюсь із таким міркуванням. На той час альтернативи Мінським домовленостям не було взагалі. Тоді кожного ранку по телевізорі ми чули про смерть 40, 50 чи 100 наших хлопців на передовій. Ці домовленості необхідно було підписати. Часто чуємо зараз про те, що варто звернутись до країн Будапештського меморандуму, але вибачте, хто ми такі, щоб змусити їх щось зробити. До цього вони бачили ситуацію в нашій країні. Висловили занепокоєння. І поки все. Я вважаю, що війна припиниться тоді, коли на кордоні України з Росією з’являться миротворці, – зазначив Ігор Побер.
 
Окрім цього, нардеп підкреслив, що миротворчі сили ООН повинні з’явитись не лише на лінії розмежування, а безпосередньо на кордоні між Україною та РФ.
 
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.