Михайло Головко: «Навіть Зеленський не зможе розвернути курс країни, бо його просто роздеруть»

Опубліковано в Політика Автор  soroka biloboka 05.05.2019
Понад 20% – такий значний рівень підтримки в Україні мають націоналісти, які спонукають населення бути свідомим. Саме тому українці не повинні дозволити повернути курс держави «не туди», заявив наpодний депутат від Всеукpаїнського об’єднання «Свобода» Михайло Головко.

Як зазначив нардеп, неодноразово сторінки історії сучасної України поверталися так, що цінності, які завше відстоювали представники націоналістичних сил, приписували собі інші.

—  Наша політсила протягом 28-ми років у політиці жодного разу не змінювала власний курс – ні у владі, ні в опозиції. Ми завжди захищали національні інтереси. Можемо говорити про успіх, адже рівень підтримки націоналістів в Україні – поза 20%. У певний час наша сила зазнавала цькування, критики з боку Петра Порошенка. Ще на Майдані Арсеній Яценюк кричав: «Не говоріть «Слава Україні!», бо це розколює». Коли ці люди перебували у «Партії регіонів», вони так за цінності не виступали. От до сьогодні Степана Бандеру та Романа Шухевича на визнано Героями України. Не повернуто нашим славним пращурам ці звання, які було скасовано за часів правління Януковича, —  зазначив народний депутат.

Пан Михайло підмітив, що саме завдяки істинним прагненням – свободи, справедливості, визнання славної минувшини з її героями, які роками відстоювали націоналісти, вдалося зробити українців більш свідомими.

—  Коли ж Петро Порошенко сів у президентське крісло, зрозумів, що суспільство змінилося. Громадяни визнали ті теми, про які свободівці говорили роками, – декомунізацію, визнання УПА, захист рідної мови та церкви. Тож чинний президент лише вдало скористався цими темами, які почав частково, незначними краплями реалізовувати. Пан Порошенко знав свого сталого виборця – надійного, відповідального, активного, який готовий зсунути будь-яку непригідну владу. Петро Олексійович також розумів, що не зможе піти проти свого виборця, який завтра вийде на вулицю і знесе будь-яке правління. Навіть Президент Зеленський не зможе розвернути курс країни, бо його просто роздеруть, —  додав Михайло Головко.

Свободівець зауважив, що найбільше заходів для зміни країни та свідомості українців зробили насамперед націоналісти, які відстоюють патріотизм та боротьбу. Нардеп також зазначив, що не політик вирішує долю держави, а її громадяни, які повинні бути активними – захищати власні інтереси та не дозволити жодному політику розвернути «не туди» курс країни.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.