«Виборці, перестаньте думати про крайнощі. Україну ми захистимо та нікому не віддамо», – укропівець Андрій Цибульський

Опубліковано в Політика Автор  soroka 19.04.2019
Другий тур президентських виборів-2019 відбудеться в Україні вже цієї неділі, 21 квітня. Обиратимуть українці з двох лідерів першого туру – Володимира Зеленського та Петра Порошенка.

Тернопільські політики також поділились своїми очікуваннями й думками щодо виборчого процесу. Так, очільник Тернопільського обласного осередку «Українського об’єднання патріотів – УКРОП», голова фракції в облраді Андрій Цибульський наголосив, що дуже важливо, аби новообраний президент зумів повернути довіру суспільства до влади.
 
– Від будь-якого обраного президента, хто б ним не став, люди чекатимуть кроків, що стосуються викорінення корупції та подолання бідності в країні. Дуже важливо, щоб нарешті повернулася довіра до влади, яку, на жаль, втратили через низку певних об’єктивних та необ’єктивних причин. Десь влада недопрацювала, десь перестаралась, і от ми бачимо за останніми рейтингами, що, м’яко кажучи, суспільство не дуже довіряє владі. Сподіваюсь, що новообраний президент та його команда зможе повернути довіру до влади, – зазначив Андрій Цибульський.
 
Також укропівець пояснив, що усі Президенти України мають властивість узурпувати владу навколо себе.
 
– Кожен із новообраних президентів, які приходили до влади в нашій країні, мають спокусу узурпувати владу навколо себе, чи навколо свого оточення. До чого це призвело – до того, що легко нам ніколи не було. Так, відкритої агресії з боку РФ раніше не було, але завжди спостерігались якісь приховані конфлікти. Чи впорались із ними минулі президенти – велике риторичне запитання. Можна навести у приклад Великобританію. Там президента немає, формують парламентські партії. Обирають Прем’єр-міністра і він добре справляється зі своїми повноваженнями, тому я вважаю, що потрібно спробувати щось подібне в нашій країні. Нічого страшного в цьому немає. До того ж, зникне спокуса узурпувати владу, – зауважив Андрій Цибульський.  
 
Окрім цього, укропівець закликав українців не думати про крайнощі, адже Україну вдасться захистити, хто б не став президентом.
 
– Я хотів би, щоб ми перестали думати про крайнощі. Все буде добре. Україна не пропаде, вона залишиться, ми нікому її не віддамо і захистимо, хто б не став президентом, – додав укропівець.   

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.