Завдяки укропівцю Володимиру Будзінському школи на Гусятинщині отримали тенісні столи

Опубліковано в Політика Автор  soroka 12.04.2019
Керуючий Гусятинським відділенням «Приватбанку», укропівець Володимир Будзінський за підтримки Тернопільського обласного осередку «Українського об’єднання патріотів - УКРОП» закупив 7 столів для настільного тенісу.
 
Як розповів укропівець, їхній партійний осередок вже передав 4 столи школам на Гусятинщині:
 
– Наш обласний осередок УКРОПу підтримав мою ініціативу. Спільними зусиллями ми закупили столи для настільного тенісу і декілька днів тому передали один такий стіл у середню школу в селі Личківці Гусятинського району. А напередодні також завезли тенісні столи у ще три школи району: в смт Гусятині, в селі Нижборок, у селі Чабарівка. Окрім того, до кінця цього місяця ми плануємо передати ще 3 столи для настільного тенісу у школу в селі Гадинківці, а також у ЗОШ І-ІІІ ст. №1 та ЗОШ І-ІІІ ст. №2 в Копичинцях, – каже Володимир Будзінський.
 
Укропівець також зазначив, що вкрай важливо створювати необхідні умови в закладах освіти для всебічного розвитку дітей.
 
– Я сам люблю спорт, очолюю у Гусятині осередок Національного олімпійського комітету. Якщо є можливість, то потрібно допомагати, адже діти – наше майбутнє і хочеться створювати для них умови, в яких буде цікаво не лише здобувати нові знання, а й вести здоровий і активний спосіб життя. Знаю, що після футболу наші школярі найдужче цікавляться тенісом, ось тому і виникла ідея закупити та подарувати саме столи для настільного тенісу. Більше того, цей вид спорту допомагає не лише підтримувати людину у формі, але й тренує мозок. Я вирішив, що варто відлучити школярів від комп’ютерів і дати їм можливість спробувати свої сили в новому захопленні, змагатись та активно проводити вільний час, – поділився Володимир Будзінський.
 
Нагадаємо, ще взимку в рамках акції «Будьте здорові», яку провели у школі-інтернаті Гримайлова, укропівець Володимир Будзінський зебезпечив навчально-санаторний заклад необхідними протизастудними медикаментами.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Волонтери «Української команди» Тернопільщини передали ліки та медичні засоби бойовим медикам на Запорізький напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує підтримувати медиків, які рятують життя на фронті.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.