Мітинг Порошенка в Києві виявився в 5 разів масштабнішим за акції Тимошенко, – експерт

Опубліковано в Політика Автор  soroka biloboka 29.03.2019

Справжній рівень народної підтримки можна оцінити, порівнявши фото з мітингів двох претендентів на президентський пост – Петра Порошенка та Юлії Тимошенко. Так, мітинг чинного Президента України в Києві виявився в 5 разів масштабнішим від акції лідерки «Батьківщини».

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook заявив політичний експерт Володимир Макаровський.

Володимир Макаровський зауважив, що в ЗМІ та в Facebook писали, що на мітинг Тимошенко збирали людей за гроші. «Сьогодні в Facebook писали, що платять за акцію Тимошенко на Михайлівській площі по 120 грн, збирали людей і перераховували поголовно на КПІ та в Куренівському парку. А звідти вже везли на автобусах до місця подій», – зазначив Макаровський.

Експерт звернув увагу на те, що на акцію за чинного Президента прийшло значно більше людей, ніж на мітинг за Тимошенко.

«На фото мітингу за Порошенко видно, що людей, як казав класик Подерев'янський, «до ...я». Вся площа і прилеглі вулиці заповнені людьми. У ЗМІ писали про те, що було 30 тисяч осіб. У поліцейських зведеннях йшлося 25 тисяч. А що ми бачимо на мітингу за Тимошенко? Кілька тисяч людей. У ФБ пишуть про 5 тисяч, але і це, судячи з фото і прямої трансляції мітингу, не факт...», – наголосив політексперт.

мітинг на підтримку Петра Порошенка у Києві

Макаровський переконаний, що за фотографіями добре видно, кого насправді підтримують українці. «Виходить, якщо порівняти останні масштабні акції, то реальний рівень підтримки Порошенка в 5 разів більший, ніж у Тимошенко. І це при тому, що і гіпотетичні 5 тисяч у неї – надуті грошима. Так, розрахунки приблизні, але саму суть відображають. А фото мітингів її наочно демонструють», – резюмував Володимир Макаровський.

Як повідомляли, раніше експерт заявляв, що завдяки зусиллям Президента Петра Порошенка Україна успішно рухається до Європейського Союзу, остаточно відмовившись від євроазіатського вектора.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.