«У всіх кандидатів різні цілі – від суто особистих інтересів до державницьких», – Михайло Головко про президентські вибори

Опубліковано в Політика Автор  soroka biloboka 28.03.2019
Народний депутат України від Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Михайло Головко переконаний, що рейтинги кандидатів у Президенти України – це фальсифікація.

 – Цьогорічні вибори кандидата на пост Президента України дещо відрізняються від попередніх. По-перше, вони є повноцінними, тобто довша кампанія, адже тоді в нас були дочасні вибори. По-друге, конкуренція набагато більша (39 кандидатів). Визначається хто буде управляти Україною упродовж наступних 5 років, тому ці вибори є важливими не лише для нас, а й для світу. Проте компромати та чорний піар, які вже стали невід’ємними атрибутами президентських виборів, продовжують впливати на підсвідомість виборців. Насправді є сформоване ядро виборців, які так чи інакше підтримують певних кандидатів, але ще є багато людей, які не визначилися, а це –  майже 30 %. Вони можуть визначитися вже на дільниці, а хтось з них взагалі не піде голосувати. Тому за такий електорат ще йде боротьба. Практика показує, що ці особи переважно рівномірно розприділяються відповідно до рейтингів кандидатів. Я переконаний, що ця кампанія є брудною, проте ніхто не застрахований від різного роду провокацій, які завжди застосовують перед виборами, – запевняє нардеп.

Також свободівець зазначив, що у кожного із кандидатів у президенти є своя ціль через яку він/вона бере участь у виборах.

– Зважаючи на економічний занепад України та її стан «воюючої країни», все одно високі ставки, бо боротьба йде не тільки за посаду. Наприклад, для чого Петру Олексійовичу ще 5 років президентства, що він ще має зробити?! У кожного своя ціль: хтось прагне збагатитися, хтось хоче «посидіти у кріслі» президента та задовольнити своє его, а хтось використовує посаду як засіб реалізації зміни країни. Ми, свободівці, в політиці задля того, щоб реалізувати свою програму, цілі та завдання для покращення долі країни. Тому на виборчу дільницю я піду із вірою та позитивом, бо маю за кого голосувати. Я маю найкращого кандидата. Ми об’єдналися заради того, щоб висунути у президенти саме таку людину як Руслан Кошулинський. Розраховуємо, насамперед, на зміни, адже зрозуміло, що усі ці рейтинги та опитування є маніпуляцією, впливом на підсвідомість виборця.  Вони не відповідають дійсності, адже у 2012 році ВО «Свобода» прогнозували, що ми навіть у парламент не потрапимо, не було й 3 %, проте ми взяли 10 %. Соціологія на сьогодні є маніпуляцією свідомістю, ніхто не несе відповідальності за неправдиві факти, цифри. Соціологічні компанії не просто показують певні відсотки. Адже спершу Руслана Кошулинського намагалися ігнорувати, тепер він є у рейтингах, але з малим відсотком. Проте я не вірю, що це немає якесь значення, лише вибори покажуть справжній результат, – впевнений Михайло Головко.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Волонтери «Української команди» Тернопільщини передали ліки та медичні засоби бойовим медикам на Запорізький напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує підтримувати медиків, які рятують життя на фронті.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.