«Бережани, як і вся Україна, мають величезний потенціал для розвитку», – Олександр Шевченко (фото)

Опубліковано в Політика Автор  soroka biloboka 28.03.2019
Кандидат у Президенти України від «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» Олександр Шевченко 26 березня знову відвідав Тернопільщину, зокрема місто Бережани.
 
У рамках передвиборчого туру укропівець завітав на бережанський ринок, відвідав ТзОВ «Христина», яке займається виробництвом гофротари, а також зустрівся із місцевими жителями у Бережанському районному краєзнавчому музеї.
 
Під час спілкування з громадою Бережан Олександр Шевченко наголосив на тому, що першочерговими завданнями президента, якого українці обиратимуть вже 31 березня, є створення нових робочих місць, розвиток української економіки, створення боєздатної армії, відбудова доріг та залучення інвесторів. Також кандидат у президенти обговорив з жителями Бережанщини теми завершення війни, комунальних послуг, масового виїзду українців за кордон.
 
– Я радий сьогодні бути у вашому мальовничому містечку. Тут століттями жили люди різних національностей. Вражає архітектура, величні храми, багата культура, – звернувся до жителів Бережан Олександр Шевченко та додав: – Бережани, як і вся Україна, мають величезний потенціал. У вас можна розвивати туризм, аграрний сектор. Це зможе зробити людина, яка не просто займається популізмом і дає пустопоржні обіцянки, а реальний менеджер, готовий розвивати свою країну. Для цього треба розробити детальний майстер-план кожної території.
 
Окрім цього, кандидат у Президенти України від УКРОПу пояснив, що основна проблема в Україні наразі – внутрішня корупція. Адже вона, на його думку, руйнує країну зсередини.
 
– Моя мета – не очолити корупцію, а зруйнувати її. Я хочу, щоб ви пам'ятали, що саме ви наймаєте на роботу чиновників різних рівнів. Бо зараз вони себе вважають царями, а людей – рабами. Маємо разом це зламати для того, щоб наша багаторічна боротьба нарешті увінчалася успіхом, – підкреслив Олександр Шевченко.
 
За словами очільника Тернопільського обласного осередку «Українського об’єднання патріотів – УКРОП», голови фракції в облраді Андрія Цибульського, зустріч Олександра Шевченка із жителями Тернопільщини, як завжди, була дуже позитивною та цікавою.
 
– Олександра Шевченка завжди зустрічають із доброзичливістю та цікавістю, – зазначив Андрій Цибульський. – У вівторок в центрі Бережан якраз працював ринок, це дало змогу охопити велику кількість місцевих жителів. Вони підходили до Олександра Леонідовича, ділились проблемами, враженнями та фотографувались. Окрім цього, понад сотня людей прийшло на зустріч і в місцевий краєзнавчий музей. Там теж було доволі багато не менш цікавих дискусій. Після цього, з кандидатом у Президенти України від УКРОПу ми відвідали підприємство «Христина», яке займається виготовленням гофротари. Олександр Шевченко оглянув виробничі потужності, поспілкувався із працівниками, вислухав їхні проблеми та міркування. Загалом Олександру Леонідовичу дуже сподобалось місто Бережани, він оцінив його туристичний потенціал та заначив, що Бережанщина може розвиватись у напрямку туризму.
 
Довідка УКРОПу: «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» представило Олександра Шевченка як переможця президентських праймеріз політсили під час XVI з’їзду партії, що відбувся в Києві 5 грудня 2018 року. Олександр Шевченко – народний депутат Верховної Ради України VII та VIIІ скликань. Член президії партії УКРОП. Вніс на розгляд 83 законопроекти. Зокрема, є автором законопроекту про заборону пропаганди ідеї «русского міра», про скасування грабіжницького акцизу на автомобілі й кузови іноземного виробництва, про збільшення частки української мови у друкованих ЗМІ тощо. Автор ідеї та засновник гірськолижного комплексу «Буковель».

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.