На запрошення Олександра Шевченка жителі Копичинецької ОТГ відвідали «Буковель»

Опубліковано в Політика Автор  soroka biloboka 23.03.2019
Дванадцять жителів Копичинецької об’єднаної територіальної громади відвідали гірськолижний курорт «Буковель» на запрошення кандидата у Президенти України від «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» Олександра Шевченка.
 
Упродовж двох днів копичинчани мали змогу насолодитись гірськими краєвидами, покататись на лижах та відпочити. За їхніми словами, вихідні у «Буковелі» пройшли захоплююче. Люди не лише цікаво провели час, але й набрались сил, позитивних емоцій та залишились задоволеними.
 
Як розповів депутат Копичинецької міської ради від «УКРОПу» Іван Нарадка, гірськолижний курорт «Буковель» є не лише місцем для відпочинку, а й прикладом того, як успішно та злагоджено в Україні може щось функціонувати.
 
– Мене та інших копичинчан вразили краєвиди й різноманіття розваг в «Буковелі», але, окрім цього, нам було дуже цікаво подивитись й на те, як гармонійно та успішно працює цей курорт. Дуже приємно, що Олександр Шевченко вже вкотре організовує для людей поїздки, адже дехто ще жодного разу не був у горах. Наприклад, не так давно п’ятеро малозабезпечених дітей з Копичинців на запрошення Олександра Леонідовича відвідали «Буковель», – зазначив Іван Нарадка.
 
За словами вчительки біології Копичинецької ЗОШ № 2 Марії Кукурузи, поїздка на гірськолижний курорт дала змогу побачити, як люди можуть жити, а не «існувати».
 
– «Буковель» – курорт неймовірної краси та комфорту. Такий відпочинок я ще не скоро забуду. Особливого настрою додала душевна компанія, якою ми їздили. Так, як в горах я була вперше, то емоції просто неймовірні – вдосталь відпочили та повеселились, а природа – супер. Гірськолижний курорт «Буковель» дав змогу побачити, як можна жити по-іншому, – поділилась Марія Кукуруза.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.