«Ці вибори дістали вже кожного українця», - тернопільський нардеп Ігор Побер про хід передвиборчої гонки

Опубліковано в Політика Автор  soroka biloboka 23.03.2019
Зовсім скоро в Україні відбудуться чергові Президентські вибори. Зважаючи на невелику кількість часу, яка залишилась у кандидатів, кожен із них у відчайдушному пориві завоювати якомога більшу кількість електорату, не гребує популістичними обіцянками та «компроматом» на опонентів.
 
На думку народного депутата від фракції БПП Ігоря Побера, ця передвиборча гонка дійшла до повного абсурду.
 
- Гадаю, ці вибори дістали вже кожного українця. Адже стільки бруду, скільки зараз ллється на кожного кандидата; ту кількість «параду» пустих обіцянок і популізму – важко витримати. Більше того, з майбутніми виборами дійшло вже геть до абсурду. Наприклад, одна із представників «Батьківщини» - пані Кужель, не знаю, чи з мольфарами, чи з ворожбитами спілкувалась, проте, передбачила сценарій виборів. За її словами, одного з рейтингових кандидатів мають вбити, потім введуть воєнний стан і вибори скасують. Звісно ж, що такого не буде. Такі «гучні» заяви лише демонструють, наскільки важко протікає передвиборча гонка для окремих кандидатів, - поділився нардеп.
 
Ігор Побер також не оминув і програми окремих кандидатів, які обіцяють людям нереальні речі, котрі не входять навіть до обов’язків Президента України. Так нардеп іронічно висловився на адресу Анатолія Гриценка та Юлії Тимошенко.
 
- Один із кандидатів – пан Анатолій, планує перетворити промисловість України з сировинної, на виробничу. Гадаю, і без нього наші аграрії, підприємці, металурги, виробники самі можуть зрозуміти, що для них, для їхніх підприємств краще – виробництво чи видобування. Адже з року в рік ми бачимо як розвивається і виробнича, і сировинна галузі промисловості. Навіть більше, підприємці та промисловці завжди отримують підтримку влади. Тому такі обіцянки кандидата безпідставні. Його опонентка на виборах – пані Юлія, взагалі пообіцяла після перемоги роздати людям по 1000 гривень. Однак вона вже активно дотримується слова. Зокрема, згідно недавнього брифінгу Луценка, в Дубно на Рівненщині в одному із штабів цієї кандидатки з сумкою грошей затримали її представників. Виявили 2,5 мільйонів гривень. Ці кошти мали роздати на підкуп виборців. Так що «Юліна тисяча» вже почала ходити Україною, не довелось навіть виборів чекати. Як бачимо, одну з своїх обіцянок ця кандидатка вже встигла виконати, - іронізував Побер.
 
Нардеп звернув увагу і на програму чинного Президента України. За словами Ігоря Побера, Петро Порошенко повною мірою окреслив свою програму ще на Форумі «Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом». Зокрема ключовими пунктами кандидата є розвиток аграрного сектору, ІТ-сфери, а також – оборонного комплексу.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.