Михайло Головко: «Сім антикорупційних органів України показали повне фіаско»

Опубліковано в Політика Автор  soroka biloboka 17.03.2019
Народний депутат від Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Михайло Головко вважає, що антикорупційні органи України упродовж п’яти років свого існування показали повне фіаско.

Як зазначає свободівець, українці зневірилися та не бажають більше підтримувати олігархів, які нахабно обкрадають наших військових.

– Після того, як Україна обрала нового президента та парламент, усі очікували, що дійсно настануть зміни та поборють корупцію. На жаль, новостворені антикорупційні органи, на які покладалася така шалена надія, стали ще одним розчаруванням. Адже на сьогодні в Україні є 7 антикорупційних органів, які займаються розслідуванням відповідних скандалів, тобто злочинів, за які мали б притягувати до відповідальності. Це п’ять років очікувань та зіпсованого часу. Через це в людей опускаються руки і вони не вірять нікому. Сьогодні влада та антикорупційні органи, на які потрачені десятки мільярдів, дискредитовані. Зокрема, на їхнє функціонування та високі заробітні плати. У кінцевому результаті віз, де стояв, там і стоїть, а корупціонери собі спокійно ходять та потирають руки. Ніхто нікого не притягує до відповідальності. Тому наша країна і деградує. Найбільше боляче, що це діється  саме під час п’ятирічної війни, коли волонтери, пенсіонери, кожна українська сім’я по копійці збирають кошти на допомогу нашим солдатам. Україна бачить, що під час війни грабують армію, стає видимою національна зрада. Те, що ця інформація викрилася спеціально перед виборами, не виправдовує корупціонерів, які є найближчим оточенням президента. Адже одна країна воює, віддає останнє, а інші мародери на тому купують маєтки, відкривають офшорні рахунки – це злочин і моральна деградація. Тому Україна не може в таких умовах виграти війну. Не дарма Петлюра казав: «гірше, ніж москальські воші, можуть бути тільки українські гниди», які сьогодні представляють найвищі державні посади, «роз’їдають» та знищують нашу державу зсередини, – зауважив Михайло Головко.

Нардеп переконаний, що саме через олігархів українці не бачать шансу на краще життя, тому, на його думку, громадяни заслуговують на живе спілкування із депутатами, яке допоможе краще зрозуміти населення та його проблеми.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.