Версія для друку

У полку "Азов" оцінили приїзд Порошенко на передову на Донбасі

Опубліковано в Політика Автор  soroka biloboka 15.03.2019

Бійці полку «Азов» оцінили приїзд Президента України Петра Порошенка на передову, де він зустрівся і відповів на питання солдат.

Враженнями від зустрічі на своїй сторінці в Facebook поділився військовослужбовець «Азова» Денис Шеломієнко.

«Потрібно віддати належне, П (Порошенко, – ред.) не з лякливих: зброю в оружейку не здавали, набої і магазини не забирали. Тобто при бажанні можна було, ну те, про що ви подумали. Знову віддаю належне, була жива розмова. Я очікував що П видасть «стандартну промову» і поїде, але ні, вислухав досить гострі питання, в тому числі і про Свинарчуків. (мова про колишнього заступника секретаря РНБО Олега Гладківського і його сина Ігоря, - ред.) », - написав «азовець».

Він також зазначив, що на питання про Свинарчука та скандал, пов'язаний із контрабандою в оборонній сфері, президент підкреслив, що це сфера відповідальності судової системи.

«Зустріч була холодною, він прекрасно розумів, що тут «не клуб його друзів». Нервував, пару раз підвищував голос. Що стосується Свинарчука: «Вину встановить суд. Якщо визнають винними - то будуть покарані», - переказав розмову з президентом Шеломієнко.

Крім того, за словами військовослужбовця, Порошенко підкреслив, що не сприймає і не допустить дискредитації військового підрозділу «Азов».

«З приводу «псів Авакова»: «Азов» - не пси Авакова, що не мої пси і не чиїсь взагалі. Це військовий підрозділ, який захищає країну. Ті, хто дозволяє собі подібні висловлювання - працюють на дискредитацію військового підрозділу, який захищає країну», - процитував главу держави Денис Шеломієнко.