Ігор Побер: «Ситуація у Черкасах – це провокації, які спеціально відбуваються перед виборами»

Опубліковано в Політика Автор  soroka 15.03.2019
Представники «Нацкорпусу» влаштували в Черкасах акцію протесту під час візиту Президента України Петра Порошенка. Вони вимагали притягнути до відповідальності людей, причетних до махінацій в «Укроборонпромі».
 
На думку нардепа від фракції БПП Ігоря Побера, акція протесту у Черкасах – це «картинка» перед виборами.
 
– Спершу мітингувальники прийшли до Адміністрації Президента у суботу, знаючи, що його там немає.  Зробили «картинку», зняли все на відео, а потім погрузились в автобуси, які на них чекали, і поїхали в Черкаси влаштовувати ці провокації. Боротися з корупцією, звісно, потрібно. Це добре, що люди виходять, вказують на це, а також залучають до проблеми правоохоронні органи, але водночас не варто порушувати закон. Мені важко сказати, хто причетний до організації цієї акції, бо не хочу когось звинувачувати, – додав Ігор Побер.
 
За словами нардепа, такий мітинг активістів перед виборами – чистої води політика.
 
– Акція «Нацкорпусу» стосується ситуації в «Укроборонпромі». Наразі Гладковського затримали. Ну що ще на цьому етапі вивчення справи можна вимагати?! Ну що розстріляти його?! Спершу має бути суд. Саме він вирішить, винний він чи ні, – додав Побер.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Українська команда Тернопільщини відремонтувала три автівки для Сил спеціальних операцій
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відремонтував Силам спеціальних операцій ЗСУ 3 автомобілі. Вони…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.