Об’єднаний кандидат від націоналістів Руслан Кошулинський зустрівся із майбутніми юристами Тернополя та розповів як голосувати на виборах

Опубліковано в Політика Автор  soroka biloboka 08.03.2019
Об’єднаний кандидат у Президенти України від націоналістичних сил Руслан Кошулинський в черговий раз відвідав Тернопіль та провів зустріч із студентами юридичного факультету Тернопільського національного економічного університету.
 
Свободівець не лише представив свою виборчу програму, а й поділився із молоддю, яка вперше проявлятиме своє громадянське волевиявлення, секретами правильного вибору кандидата на прийдешніх виборах.
 
- Цього року ви вперше будете голосувати, ще й так багато разів. Спочатку обиратимете президента у першому, а через три тижні у другому турах. Далі у жовтні будуть парламентські вибори, за ними – місцеві. Тож за якими критеріями ви для себе особисто обиратимете саме того кандидата? Особисто я рекомендую обирати його за трьома базовими чинниками. По-перше, варто знати і пам’ятати, за що у нас відповідають Президент і парламент. Згідно 5 розділу Конституції Головнокомандувач відповідає за оборону країни і зовнішні відносини. В свою чергу, парламент формує більшість, яка затверджує Кабінет Міністрів. Разом –це економіка, господарка, законотворчість. Як бачите у кожного свої обов’язки,  - пояснив кандидат у Президенти.
 
Також Руслан Кошулинський закликав молодь поставитися до виборів вкрай відповідально та виважено. Саме це є другим фактором, який допомагає зробити вибір.
 
- Вибори – це не гра. Це – надзвичайно важливий процес, це те – якою буде наша країна впродовж наступних п’яти років. Я прошу та закликаю усю молодь надзвичайно прагматично підійти до виборів. Так само як студент розробляє покроковий план написання дипломної, так і у кожного кандидата повинен бути написаним чіткий план своєї діяльності чи законопроекти – тобто все те, що показуватиме як саме він втілюватиме свої передвиборчі обіцянки. Ба більше, кандидати у президенти не можуть гарантувати зниження тарифів і ріст зарплат, оскільки це не входить у обов’язки Головнокомандувача. Те, що українці сьогодні бачать на білбордах від більшості претендентів на пост Глави держави – гарненький такий популізм, - наголосив Руслан Кошулинський.
 
На думку свободівця третім чинником, від якого залежатиме вибір кожного громадянина – є те, чи відповідає кандидат вашим особистим потребам, інтересам та поглядам.
 
- Третя річ, яка є надзвичайно важливою при свідомому виборі – це те, чи збігається бачення кандидата щодо розвитку країни із вашими власними поглядами. Тобто чи кандидат відображає ваші переконання, ваше уявлення того, з якими країнами потрібно дружити, як саме розвивати економіку і т.д. Ось такі три базові «фільтри», на мою думку, допоможуть вам зробити виважений вибір, -констатував націоналіст.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Волонтери «Української команди» Тернопільщини передали ліки та медичні засоби бойовим медикам на Запорізький напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує підтримувати медиків, які рятують життя на фронті.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.