"Мураєва перестали впускати в Росію так як він став агентом СБУ", - політолог

Опубліковано в Політика Автор  soroka biloboka 04.03.2019

Народний депутат, лідер партії «Наші» Євген Мураєв виявився в списку санкцій РФ без права відвідування цієї країни через те, що він є завербованим агентом Служби безпеки України.

Народний депутат, лідер партії «Наші» Євген Мураєв виявився в списку санкцій РФ без права відвідування цієї країни через те, що він є завербованих агентом Служби безпеки України. Про це у своєму Facebook написав політичний консультант Володимир Макаровський, повідомляє «Є!».

«Черговий поворот в історії народного депутата і лідера партії «Наші» Євгена Мураєва! Пам'ятаєте, була історія, що він після доносу на екс-соратників в СБУ потрапив до списку санкцій Кремля? Ось і продовження. Завдяки хорошим знайомствам в Держприкордонслужбі та деяких інших відомствах мені вдалося з'ясувати, чому саме Мураєву закрили в'їзд в Росію. І це вже прямо майже шпигунський бойовик!», - написав Макаровський.

За його інформацією, лідеру партії «Наші» заборонили в'їзд на територію РФ через тісну співпрацю з СБУ.

«Виявляється, не впустили Мураєва в Росію і наклали на нього санкції тому, що в РФ впевнені: він - завербований агент СБУ. Причому, кажуть, впевненість ця зовсім не необгрунтована. Та й його публічне звернення до глави СБУ Василя Грицака це доводить», - зазначив політконсультант.

Він упевнений, що в результаті всіх цих перипетій Мураєв остаточно втратив підтримку українців.

«Як би там не було, але незграбні спроби Мураєва вивернутися, проскочити «між краплями», попрацювавши одночасно і на Кремль, і на Банкову, і на СБУ і, кажуть, ще й на МВС обернулися цілком очікуваним фіаско. Москва відвернулася від Євгена, він став стрімко втрачати рейтинг, а в такому положенні він і Банковій, і СБУ малоцікавий. Злили Мураєва, а точніше - він сам злився. І не шкода. Хіба що шкода тих, хто повірив і пішов за ним - там були цілком гідні хлопці, а тепер їх політична кар'єра не варто і гроша», - констатував Володимир Макаровський.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.04.2024 Катерина Шаблій
Олександр Кацуба: Задача російських атак на енергетику — деморалізувати українців
Атаки Росії на українську енергетику в останні тижні мають на меті залякати й деморалізувати українців.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.