«Більшість депутатів у парламенті використовують трибуну задля власного піару перед виборами», – Ігор Побер

Опубліковано в Політика Автор  soroka biloboka 01.03.2019
Поки не відбудуться президентські вибори, не варто чекати від депутатів Верховної Ради України високих показників продуктивності.
 
Про це заявив народний депутат від фракції БПП Ігор Побер.
 
– До виборів не варто чекати на особливу продуктивність ВРУ. Так, наприклад, вчора ми ледве набрали голосів, щоб ухвалити законопроект про допуск іноземних військ до навчань на території України. Почалась виборча кампанія, а тому багато кандидатів, які є чинними депутатами Верховної Ради, використовують трибуну задля власного піару, – зазначив Ігор Побер.
 
Також нардеп наголосив на тому, що ніякою скупкою голосів БПП не займається, а всі звинувачення – прості політичні закиди.
 
– Повернемось на тиждень назад – звинувачення очільника МВС України до БПП в Сумській області. Спершу Аваков ніяк не відреагував на передвиборчі махінації деяких чинних депутатів, які причетні до партії «Батьківщина». А потім ця незрозуміла ситуація з БПП в Сумах. Насправді, там в підвалі відбувалось навчання агітаторів, а хтось викликав наряд. Де там підкуп? Де списки виборців? Де ті люди, які там фігурують в цих списках? Що стосується даних, які збирають перед виборами, то це –так звана база прихильників. Так робить більшість кандидатів у президенти. Там немає ризику у тому, що люди дають свої дані,– додав Ігор Побер.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.