Ігор Побер: «У індексації пенсій я не бачу ніякого підкупу виборців»

Опубліковано в Політика Автор  soroka 01.03.2019
Днями міністр соціальної політики Андрій Рева заявив, що у березні-квітні 2019-го року пенсіонерам, які отримують мінімальну пенсію і мають достатній трудовий стаж, виплатять компенсацію за невиплачену індексацію у розмірі 2410 гривень.
Кошти виділять із доходів отриманих від розмитнення «євроблях».
 
На думку народного депутата від фракції БПП Ігоря Побера, нічого поганого немає в тому, що гроші, отримані завдяки закону про автомобілі з іноземною реєстрацією, використають в благих цілях.
 
– Ще два-три роки тому у бюджеті не було достатньо грошей, аби виплатити компенсацію пенсіонерам, а про це заявляли ще, коли приймали закон про «євробляхи». Тоді прем’єр-міністр зазначив, що доходи за розмитнення автомобілів спрямують на компенсацію у  Пенсійний фонд. Чомусь це зробили саме перед виборами, але ніякого підкупу виборців у індексації пенсій я не бачу,  прокоментував Ігор Побер.
 
До слова, віце-прем’єр Павло Розенко пояснив, що 2410 гривень пенсіонерам виплачуватимуть у два тури. Спершу – 1205 гривень, згодом – стільки ж.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.