Лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок привітав тернопільську молодь із завершенням Академії політичної альтернативи (фоторепортаж)

Опубліковано в Політика Автор  soroka 21.02.2019
Останнє заняття із молодими учасниками Академії політичної альтернативи провів лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок.
 
Свободівець привітав учасників – тернопільську молодь, із успішним завершенням Академії та наголосив, що сьогодні країна потребує молодих та перспективних людей, які здатні принести в життя держави позитивні зміни.
 
- Вітаю вас із завершенням студій. Ви сьогодні відповідно отримаєте дипломи, однак, не у них справа, а втому чого ви навчилися. Якби у нас, ще за часів моїх студентських років, відбувалися подібні заходи, то все розвивалося б набагато швидшими темпами. Завжди наголошую, що рушійною силою прогресу в будь-якому суспільстві є молодь. Саме зараз наше майбутнє за вами – за молоддю. Саме тому наша політична сила – ВО «Свобода», дуже багато уваги приділяє саме молодіжній політиці. У нас діє декілька молодіжних організацій. Та сама «Студентська Свобода», організація «Сокіл» тощо. Я більше хочу сказати: найуспішнішими сьогодні в політичних партіях, зокрема і в «Свободі», є люди, які приходили молодими і цілеспрямованими. Ми дуже розраховуємо саме на ваше покоління. Ми його називаємо поколінням ровесників Незалежності. Це ті люди, які народилися разом із Українською державою або трохи пізніше, - зауважив Олег Тягнибок.
 
Лідер ВО «Свобода» під час зустрічі із слухачами Академії політичної альтернативи також згадав і про свої студентські роки, про життя в радянському союзі та про сьогоднішні реалії, зокрема і у передвиборчому процесі.
 
- Ви усі народилися за часів Незалежності, і не знаєте, хіба з розповідей, що таке радянський союз. Що це за суспільство, в якому не можна вільно говорити того, про що думаєш. Коли за політичний анекдот можна було років так на 10 загриміти в тюрму. Коли тобі разом із зарплатою видавали талони, щоб придбати цукор, масло чи смердючу лікарську ковбасу. Якщо ти не працював, то придбати цих продуктів не міг. Ось такі самі принципи були і в тодішній демократії, коли ти вільно проявити себе не міг. За тебе все вирішували. Я добре пам'ятаю, як тоді я разом із однолітками ризикували задля українського майбутнього, як ми створювали різноманітні молодіжні організації, як оголошували голодування у центрі Києва - на майдані Незалежності. Сьогодні ж ми живемо у Незалежній Україні. Ми можемо вільно говорити, думати, обирати, проте ми ще повинні спільно пройти шлях до розквіту, – наголосив Олег Тягнибок та зазначив:
 
- Переконаний, що українців довели до жахливих реалій. Коли ціла нація хоче обирати кращого із кращих, а натомість їй пропонують обирати з-поміж гірших. Тобто націю вже поставили в рамки. Особливо це стосується мого і ще старшого покоління, яке постійно обирає менше зло. Цим самим ми лишаємо молоде покоління майбутнього. Як на мене, це сьогодні є хворобою цілої нації. Саме тому наше покоління покладається на вас – на молодь, яка здатна розпочати новий розділ українських історії та розвитку, Слава Україні!
 
Привітав учасників Академії і мер Тернополя Сергій Надал.
 
- У мене, мабуть, одна із найбільш приємних місії, адже мені довірили розпочинати і завершувати Академію у Тернополі. Ваша участь у подібних навчаннях – свідчення того, що ви не є байдужими і переживаєте за майбутнє нашого народу і країни. І не важливо чи кожен із вас у майбутньому стане депутатом чи політиком, найважливішим є те, що вам не начхати. Звісно, найлегше сидіти і критикувати усіх, які вони погані, однак найважче піти та самому взяти відповідальність на себе та зайнятись важливою справою. Вірю, що вам під силу саме друге. Також я вірю, що молоде покоління зможе розбудувати тут успішну країну. Саме тому молодіжна політика у роботі міської ради є однією із найбільш пріоритетних, пояснив Сергій Надал.
 
Після завершення останнього заняття понад два десятка тернопільської молоді отримали свої дипломи про успішне проходження Академії політичної альтернативи.
 
Нагадаємо, що Академія політичної альтернативи – проект «Студентської Свободи» покликаний об'єднати соціально активну молодь, яка готова змінювати України. Академія діє у різних містах України.
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.