Версія для друку

Україна є правонаступником Української Народної Республіки, а не УРСР! – кандидат націоналіст Руслан Кошулинський продовжує тур Тернопіллям (фото)

Опубліковано в Політика Автор  soroka biloboka 16.02.2019
Єдиний кандидат на пост Президента України від об’єднаних націоналістичних сил Руслан Кошулинський провів зустріч із громадою Почаєва, Кременеччини та Збаражчини учора, 14 лютого.

В рамках візиту свободівець розповів про себе, своє особисте та політичне життя, поспілкувався із збаражчанами на актуальні та найбільш болючі теми щодо соціально-економічної та політичної ситуації в країні. Також Руслан Кошулинський представив свою програму розвитку країни, перемоги у російсько-українські війні та посилення її впливу на світовій арені.

- Перш за все в парламентсько-президентській Україні Президент відповідальний за оборону країни та зовнішню політику, тобто представлення своєї держави на світовій арені. Саме так вказано у його посадовій інструкції – Конституції. В свою чергу, парламент відповідальний за формування Кабміну, законотворчість, економічну і господарську сфери. Якщо Президента не підтримує парламент, йому доводиться складно, оскільки він має обмежені повноваження – майже так само, як і Британська королева. Саме тому, усі націоналістичні українські сили об’єдналися та висунули єдиного кандидата на пост глави держави. Адже коли ми разом, ми непереможні. Успішне управління державою має здійснюватися спільними зусиллями та співпрацею між Президентом та парламентом. Влада завжди, що всередині країни, що за її межами, повинна відстоювати інтереси свого народу!  наголосив Руслан Кошулинський.

На думку свободівця, успіх країни визначається роботою кожного громаданяни, який повинен відповідально та 100-відсотково виконувати свої обов’язки чи повноваження.

- Кожен повинен виконувати свої повноваження. Для того, щоб влада, яка до слова не впала з неба – її обирають люди, дотримувалася порядку, її потрібно змінювати. Обирати тих людей, які виконуватимуть свої прямі обов’язки і діятимуть в інтересах своєї країни та нації, - зазначив кандидат у президенти від націоналістичних сил.

Руслан Кошулинський також розповів, що першочерговим указом його як Президента стануть зміни до Конституції України:

- Перший указ Президента Кошулинського буде звучати так: «Україна є правонаступником Української Народної Республіки, а не УРСР». Ці зміни будуть закріплені в Конституції, адже ми – не вихідці з російської тоталітарної машини, а окрема могутня нація, історія якої тягнеться ще від «сивої» давнини. Ми повинні поважати її, так само як і мову, віру та наші національні традиції. Другим кроком, над яким працюватимуть націоналістичні сили після перемоги на виборах, стане розвиток малого бізнесу. Адже українців потрібно повертати з-закордону. Лише ми як українці вкладатимемо у свою культуру, економіку, більше цього ніхто не робитиме. Основна пропозиція свободівців – розвиток підприємництва. Малий бізнес – малі податки, великий – великі. Влада повинна створювати гідні умови для свого народу.

Окрім того, Руслан Кошулинський ще однією надвагомою галуззю, в яку потрібно негайно вкладати кошти, назвав і військову. Також свободівець пояснив, що єдиною правильною формулою, яка допоможе перемогти та зберегти незалежність є об’єднання 4-х напрямків: військового, дипломатичного, економічно-санкційного та ідеологічного.

До слова, 15 лютого, кандидат у президенти від об’єднаних націоналістичних сил України Руслан Кошулинський завітав на Чортківщину, де також презентував свою програму та зустрівся із жителями району.