ІТ-сфера, та сільське господарство: нардеп з Тернопільщини пояснив, які галузі варто розвивати в Тернопільській області

Опубліковано в Політика Автор  soroka biloboka 16.02.2019
На Тернопільщині є багато можливостей для того, аби зробити ІТ-сферу та сільське господарство передовими галузями.
 
Про це у прямому ефірі одного із тернопільських телеканалів заявив народний депутат з Тернопільщини Ігор Побер.
 
– Нещодавно Президент України Петро Порошенко у своєму виступі наголошував, що до основних напрямків розвитку в нашій країні належить сільське господарство. Це, зокрема, стосується значною мірою і Тернопільської області. Тернопільщина – лідер за обсягами видобутку зерна, в нас дуже багато потужних аграрних підприємств. Саме тому потрібно докладати багато зусиль, аби зробити цю галузь передовою, бо в нас є для цього усі можливості. Окрім цього, на Тернопільщині варто розвивати й ІТ-технології, адже є університети, в яких навчають таких фахівців, – пояснив Ігор Побер.
 
За словами народного депутата, для розвитку сільського господарства аграріям необхідно полегшити умови праці та оподаткування. Щодо ІТ, то, на думку Ігоря Побера, варто започатковувати у Тернополі нові стартапи саме у цій сфері.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Волонтери «Української команди» Тернопільщини передали ліки та медичні засоби бойовим медикам на Запорізький напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує підтримувати медиків, які рятують життя на фронті.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.