«Переконаний, справа буде виграна в апеляційному суді», - нардеп з Тернопільщини виступив на підтримку Уляни Супрун

Опубліковано в Політика Автор  sorokabiloboka 08.02.2019
Нещодавно окружний адміністративний суд Києва тимчасово заборонив Уляні Супрун виконувати обов’язки міністра охорони здоров'я України, аргументуючи своє рішення тим, що вона має подвійне громадянство і більше місяця є виконуючою обов'язки.
 
В такий спосіб суд задовольнив позов нардепа-радикала Ігоря Мосійчука.
 
Як переконує депутат ВРУ з фракції БПП Ігор Побер, рішення суду – корупційна справа, яка стала своєрідною помстою за наступ проти фірм, які наживались на закупівлі ліків.
 
- Справа Супрун, я вважаю, - просто одна із корупційних схем судді за подачі радикала Мосійчука. Усі прекрасно знають , що і Кабмін, і Володимир Гройсман разом із Уляною Супрун наступили на п’яту закупівельникам ліків, які через створені й функціонуючі фірми-прокладки постійно сиділи на «відкатах». Зараз держава здійснює закупівлі ліків на пряму. Цього року, наприклад, у нас немає проблем із вакциною. Є певний перелік безкоштовних ліків, які надаються нашим пацієнтам. Створені і відкриті кардіоцентри. Попри те, що медична реформа лише розпочата, вже дуже багато зроблено. І звичайно, що критиків знайдеться багато. Проте Уляну Супрун підтримав і Президент України, і уряд у повному складі. Я переконаний, що справа буде виграна в апеляційному суді, - прокоментував Ігор Побер.
 
Також нардеп зазначив, що підтримує в.о. міністра охорони здоров’я України та поважає пані Супрун за те, що впродовж майже трьох років виконання своїх обов’язків вона не була замішана у жодних корупційних схемах.
 
- Зараз у facebook триває флешмоб на підтримку очільниці МОЗ #япідтримуюУлянуСупрун. Я теж її підтримую і хочу наголосити й на іншій важливій деталі. Вона майже три роки виконує обов’язки міністра і за цей час не було жодного корупційного скандалу пов’язаного із нею. Це її величезний плюс, - констатував політик.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів
Бійці 55 батальйону знищують московських окупантів за допомогою бомбардувальних дронів, які закуплені мерією Тернополя. На…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.