Кандидат у Президенти України Руслан Кошулинський оцінив роботу тернопільського мера

Опубліковано в Політика Автор  soroka biloboka 07.02.2019
Націоналістичний кандидат у Президенти України Руслан Кошулинський у рамках свого візиту до Тернополя 31 січня відвідав КП ТМР «Тернопільводоканал».
 
Під час спілкування із співробітниками комунального підприємства Руслан Кошулинський не лише розповів про себе та проаналізував ситуацію в країні, але й відповів на запитання всіх охочих. Зокрема, кандидат у президенти пояснив, яких людей набиратиме у свою команду у випадку перемоги на президентських виборах, а також дав оцінку професійності міського голови Тернополя Сергія Надала.
 
– Перше базове завдання, яке я ставлю перед собою у випадку перемоги на виборах, точно не працевлаштування. Це як в армії. Наприклад, у мене є завдання підірвати міст, а мої друзі не вміють це робити. Якщо я не підірву міст, то ворог перевезе свої ешелони зі зброєю і почне вбивати моїх друзів. У цьому випадку мені знадобиться професійний фахівець, який виконає це завдання. Тоді мені точно не буде вигідно працевлаштовувати свого кума чи партійця тільки тому, що він має партійний квиток. Якщо ти маєш фахові знання, щоб займати посаду, у тебе немає корупційних зав’язків, є професійні та патріотичні якості, то, будь ласка, проходь детектор брехні та берися до роботи,– пояснив Руслан Кошулинський.
 
Орім цього, кандидат на пост Президента України зазначив, що мер Тернополя Сергій Надал – один із найкращих міських голів.
 
– Ваш мер Сергій Віталійович – «суперовий» чоловік. Так, він – професіонал своєї справи й, в першу чергу, добрий  міський голова. То як я, стаючи Президентом України, можу забрати в тернополян таку людину і покликати його у свою команду?! Можливо, хіба у 2020 році, коли він вже не буде мером. Сергій Надал працює якісно та ефективно і є одним із найкращих міських голів. Завдяки йому при місцевому самоврядуванні зберегли реверсну дотацію, яку влада хотіла зімнити з 50/50 на 30/70. Радий, що тернополяни мають такого мера, а я маю честь приїжджати у інші міста і показувати приклад Тернополя, – додав Кошулинський.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.