Версія для друку

Кандидат у Президенти України від націоналістичних сил Руслан Кошулинський пояснив, чому Україна не може вибратися із «ярма»

Опубліковано в Політика Автор  soroka biloboka 03.02.2019
Найбільшою проблемою для українців, на думку кандидата у президенти Руслана Кошулинського, є олігархічна влада, яка через власну зацікавленість «позбувається» розумного та тверезомислячого населення, змушуючи його шукати заробітку за межами України.

Націоналіст зазначає, що чинна влада у такий складний, воєнно-зубожілий для держави час продовжує жити у своє задоволення: красти бюджетні кошти та відпочивати на заморських курортах. Вона зовсім не переймається життям та долею простого люду. Те, що українці масово виїжджають за кордон – це для олігархів норма, адже вони не потребують висококваліфікованих робітників так, як інші розвинені країни.

 – Військові кажуть, що патріотизм це, коли на крик: «Наших б’ють!» усі збігаються, а не розбігаються. Я не можу відповісти хлопцям, які питають, чому під час воєнного стану депутати ВР йдуть у відпустку, чому верховний головнокомандувач під час війни їде на Мальдіви відпочивати, чому міський голова Львова Садовий разом із Фрідманом, російським бізнесменом, власником «Альфа-груп» проводять Alfa Jazz Fest. То ми з ними Alfa Jazz-и проводимо чи воюємо?! – підкреслив націоналіст.

Об’єднати українську владу і населення сьогодні, за словами Руслана Кошулинського, допоможе лише відчуття єдності суспільства у боротьбі за свою незалежність.

 – Ми повинні жити з однією метою – відстояти свою незалежність, якщо цього відчуття не буде, то одні йтимуть воювати, а інші – на фестивалі російських бізнесменів, – запевнив кандидат у президенти.

Для того, аби українці хотіли розвиватися у власній державі, створювати підприємства, націоналісти пропонують відповідні заохочення на рівні законодавства.

 – Ми пропонуємо кошти, які заробітчани передають на Україну, вважати інвестиціями і не оподатковувати їх хоча би 5 років. Це допоможе навернути людей, які працюють за кордом, та відновить вітчизняну комерційну діяльність українців у рідній державі. Порівняйте нашу країну з Ізраїлем, навкруги якого ворожі країни, проте його населення та влада будь-якими способами: на економічному рівні, завдяки підтримці інших країн, санкцій відстоюють свої права, адже мають відчуття єдності. Усі тримаються купи – це приклад того, як ефективно можна себе захистити. Тільки формула єднання дасть нам змогу перемагати, адже іншого варіанту в нас немає, – підсумував Руслан Кошулинський.