Ігор Побер: «Тимошенко звинуваченнями у підкупі виборців насправді говорить про свою політсилу»

Опубліковано в Політика Автор  soroka biloboka 02.02.2019
Під час вручення посвідчення про реєстрацію кандидатом у Президенти України, лідерка «Батьківщини» Юлія Тимошенко звинуватила діючого главу держави у підкупі виборців та співпраці із агітаторами.
 
Прокоментував таку «гучну» заяву Юлії Володимирівни народний депутат з Тернопільщини Ігор Побер, який вкотре зазначив, що не потрібно вірити подібним провокаційним та брудним звинуваченням.
 
- Знаєте, якби такі заяви зробив би чесний, непідкупний кандидат… але коли Юлія Володимирівна із своїм цим впевненим поглядом робить подібні заяви, мені зовсім їй не віриться. Вона просто розказує за себе. Я міг би сказати набагато більше, оскільки володію відповідною інформацією, однак, зараз не робитиму цього. Тимошенко таким звинуваченням, насправді, розказала про свою власну політичну силу. Ця «сітка», яка нібито купує голоси виборців за тисячу гривень, насправді, належить Юлії Володимирівні. Її політична сила займається цим вже впродовж року, починаючи з минулорічного грудня. У них є паралельний штаб, який займається подібними питаннями, - прокоментував нардеп.
 
Нагадаємо, що в Україні 31 грудня 2018 року офіційно стартувала президентська виборча кампанія. Станом на 30 січня 2019 року Центральна виборча комісія зареєструвала 26 осіб кандидатами у Президенти України. Сама ж процедура реєстрації завершиться вже 3 лютого, а остаточний перелік кандидатів стане відомий – 9 лютого.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Українська команда Тернопільщини відремонтувала три автівки для Сил спеціальних операцій
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відремонтував Силам спеціальних операцій ЗСУ 3 автомобілі. Вони…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.