«Щоб перемогти окупанта, необхідно створити в Україні справедливий мир», – Руслан Кошулинський у Тернополі

Опубліковано в Політика Автор  soroka biloboka 02.02.2019
Кандидат у Президенти України від об’єднаних націоналістичних сил Руслан Кошулинський сьогодні, 31 січня, зустрівся із співробітниками Тернопільського обласного центру комплексної реабілітації дітей-інвалідів.
 
Під час зустрічі Руслан Кошулинський розповів, що висування спільного кандидата на президентські вибори має кумулятивний ефект та дозволить в подальшому отримати якісну підтримку глави держави у парламенті.
 
– Українські націоналісти об’єднались у розумінні того, що потрібно спільного кандидата. Тоді це дасть набагато більший кумулятивний ефект. Ми висуваємо одну людину на президентських виборах, спільно йдемо на парламентську кампанію для того, щоб мати якісну підтримку свого майбутнього очільника держави. Інакшого варіанту не бачимо, – пояснив Руслан Кошулинський.
 
Також кандидат у Президенти України від націоналістичних сил зазначив, що його бачення перемоги у війні – це справедливий мир для українців.
 
– Для того, аби перемогти окупанта, у нашій країні потрібно створити справедливий мир. Якщо його не буде – знову почнеться війна. Наш ворог – надзвичайно потужний. Росія має ядерну зброю, до цієї війни вона готувалась і далі продовжує вкладати кошти в збройні сили на противагу Україні. Наприклад, бюджет ЗСУ – 3 мільярди доларів США, бюджет збройних сил Московії становить понад 70 мільярд доларів, а у США – 719 мільярдів. Враховуючи це, казати, що ми легко переможемо агресора – просто лукавство. Сьогодні ми маємо повністю переоснащувати Збройні Сили України. Якщо немає сучасної зброї, то буде гинути все більше військовослужбовців, – наголосив Руслан Кошулинський.
 
Націоналістичний кандидат підмітив, що неможливо перемагати, розвиваючи тільки якусь одну галузь.
 
– Ми не можемо отримати перемогу, якщо будемо працювати лише у якійсь  одній сфері – військовій, дипломатичній, економічній чи ідеологічній. Потрібно об’єднувати усі зусилля, тоді все буде під силу, – додав Кошулинський.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.