Журналіст: Список досягнень Порошенка довший за перелік його недоробок

Опубліковано в Політика Автор  soroka biloboka 02.02.2019

Ніхто з його конкурентів не може запропонувати кращого порядку денного.

Таку думку висловив головний редактор журналу “Новий час” Віталій Сич на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

“На цьому тижні один з головних фаворитів президентських перегонів – чинний голова держави Петро Порошенко – заявив про свій намір поборотися за найвищу посаду в країні. Ми опитали людей, чия думка для нас важлива, чи гідний Порошенко другого терміну”, написав головний редактор “Нового часу”.

Він зазначив, що досягнення і провали президента збирали авторитетні експерти: Олександр Пасхавер, Володимир Фесенко, Ірина Бекешкіна, Гліб Вишлінський, Олексій Гарань та інші.

“На мій погляд, список його досягнень довший, ніж перелік провалів і недоробок. На думку експертів, другий термін Порошенка – це прогнозовано прозахідний і пронатівський вектор, повільне економічне зростання і стримана модернізація. Занадто повільний ріст і занадто стримана модернізація для багатьох, але все ж зростання і модернізація”, підкреслив журналіст.

Він також заявив, що не бачить реальних конкурентів Петрові Порошенку серед інших кандидатів у президенти.

“Хто з кандидатів, у яких є реальні шанси пройти до другого туру, може запропонувати щось краще? Боюся, що це питання зависло в повітрі. Особисто мене лідер гонки Володимир Зеленський зараз лякає навіть більше, ніж Юлія Тимошенко”, – заявив Віталій Сич.


Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.